Šta je novo?

Opera i History?

xSeptimus

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
07.05.2002
Poena
1,045
Da li zna neko zashto se njen (Operin, ver. 600) History loshe ponasha, u smislu da neke linkove neche da otvara offline posle 3-4 dana... Opcije o chuvanju History su uredno podeshene (valjda). Kakva su vasha iskustva?

a jesi li proverio na koliko ti je podesen disk cache? nisam siguran koliki je Operin default, ali povecaj ga pa vidi da li ces i onda da imas problema 🙂

iNCUBUs je napisao(la):
a jesi li proverio na koliko ti je podesen disk cache? nisam siguran koliki je Operin default, ali povecaj ga pa vidi da li ces i onda da imas problema 🙂

Povechavao sam ga polako, do "neslucenih granica"... Ali nikako ne radi lepo kao u IE. Nije da hvalim IE ali...

Ima li neko pozitivna iskustva i sa kojom verzijom?

Ja koristim Operu 6.03 i poprilicno koristim history, al' mi se nije desavalo to sto i tebi. Ali evo sta moze da bude: ako ti nije ukljucen offline mod, a ti odes u history i probas da otvoris neku stranu, naravno da neces moci. Medjutim, sad i ako se prebacis u offline mod neces moci da otvoris tu stranu, posto sad ona za nju ne postoji🙂 (tj. update-ovana je nepostojecom sto je sasvim normalno, ma kako ti zvucalo). I ja sam se u pocetku sa tim malo zbunio, ali sad sam navikao da pre nego sto probam da otvorim neku stranu iz history, prvo proverim da li je offline mod ukljucen

Nazad
Vrh Dno