Šta je novo?

OPERA i CHAT

Dragoni

Čuven
Učlanjen(a)
21.04.2002
Poena
630
hteo bih da koristim operu za chatovanje i vidim da to radi OK, ali nece da prikaze grafiku, tj. smajlije, a kod druga to radi. Nikako da pronadjem gde se doticna opcija ukljucuje. A u search sam pronasao da se je vec dosta toga pisalo o operi ali o chatu,...

Chat u Operi je izvanredan, prosto ne mogu da prestanem da se oduševljavam tim programom :) . Izgleda da iz Skandinavije izlazi samo visokokvalitetan sadržaj ;) ...

Stvarno ne znam kako da ti pomognem, možda da uključiš sve plugin-ove, šta znam, možda pomogne...

Pokusaj u Tools>Preferences>Advanced tab> i procackaj po Content sekciji. Za pocetak ukljuci sve. Moguce je cak da je stvar do skina, mada i sam sumnjam. Promeni ga za probu.
Pogledaj attach.

Pogledaj iza tastera Style options.

Wolfman je napisao(la):
Pokusaj u Tools>Preferences>Advanced tab> i procackaj po Content sekciji. Za pocetak ukljuci sve. Moguce je cak da je stvar do skina, mada i sam sumnjam. Promeni ga za probu.
Pogledaj attach.
Pogledaj iza tastera Style options.

sve sam ovo probao, (sta podrazumevas pod attach ?, to nisam). A bez podrske za grafiku (smiles ON), prikaz je sasvim drugaciji, narocito ako pokusas da ucestvujes u nekom kvizu, text tada nije razdvojen od komandi za boju i sl. Nikako da provalim kako se ukljucuje ovaj mod.

thunderchase je napisao(la):
Chat u Operi je izvanredan, prosto ne mogu da prestanem da se oduševljavam tim programom :) . Izgleda da iz Skandinavije izlazi samo visokokvalitetan sadržaj ;) ...

Stvarno ne znam kako da ti pomognem, možda da uključiš sve plugin-ove, šta znam, možda pomogne...

zaista je izvanredan chat narocito ako koristis i memorisane kontakte prijatelja, a cini mi se da su svi plugin-ovi vec ukljuceni, pa opet isto. :type: :wall:

Vrh Dno