Šta je novo?

Opera cache problem (cuvanje audio i video fajlova)

xakep

Slavan
Učlanjen(a)
19.12.2005
Poena
330
Sad vidim da je na ovim novijim verzijama promenjen sistem kesiranja fajlova i da ne mogu vise da provalim audio i video fajlove da bi ih sacuvao negde drugde. Kako se radi sad sa ovim i da li postoji neki cache browser za operu ili neki program koji bi snimao mp3 fajlove sa fm sajtova. Konkretan problem je u tome sto bih snimio nekoliko pesama sa b92.fm za slusanje u kolima a s vremena na vreme bi mi zatrebalo i za druge sajtove.

U Total commanderu sortiraj fajlove u po veličini, a na F3 možeš da vidiš header fajla (flv, mp3, wav,...). Dodaj ekstenziju prema headeru.

Hvala na predlogu ali sam se snasao na drugi nacin. Ima plugin za totalcmd radi nesto slicno tome.

Izvinjavam se. U ovakvim slucajevima obicno to i radim ali sam sad zaboravio.

operacache.png

Plugin se nalazi ovde: http://flint.wincmd.ru/files/wdx_operacache_11.rar

Ja sam napravio sistem tako sto sam otvorio sam novi tab za cache i napravio poseban izbor kolona za taj tab. pored datuma i velicine ubacio sam i MIME kolonu. Plugin ne dodaje ekstenziju ali opisuje vrstu fajlova pa je lako naci audio ili video fajl. Poseban tab je zgodan i zato sto ne mora da se drzi ukljucena opcija za prikaz skrivenih fajlova.

Poslednja izmena:
Možeš li da opišeš postupak pravljeja custom kolona? Ja napravim sve kolone, izaberem na onaj "+" šta hoću da se prikazuje u konkretnoj koloni, ali nijedna ne radi. Prazne su. Šta sam propustio da podesim?

Probaj desni klik na naslove kolona pa ispod standardnog menija verovatno imas ime novog prikaza onakvo kakvo si mu ga dao. Ja sam hteo da mi to bude prikaz za samo taj tab ali je ostajao i za druge sto sam resavao ovim desnim klikom pa izborom Full. Posle nekoliko prebacivanja cmd mi je procitao misli pa se sad ponasa onako kako sam hteo :).

P.S. Sad sam ponovo procitao tvoje pitanje pa sam video da sam malo promasio odgovor. Ne pada mi na pamet sta bi moglo da bude. Probaj da skrolujes folder posto neki fajlovi nemaju nikakvu informaciju a mozda su ti oni na vrhu. Drugo, proveri sta si trazio da se prikaze pa probaj sa jos nekom informacijom. Mozda fajl nema bas tu informaciju koju si trazio.

Poslednja izmena:
Proradilo je samo od sebe. Mislim da plugin prvo čita sve fajlove u folderu, posle toga ispisuje podatke za sve, a to može da potraje ako ima dosta fajlova.

Nazad
Vrh Dno