Šta je novo?

Opera 8.5 - Instalacija

• Začetnik teme Začetnik teme Janja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Janja

Slavan
Učlanjen(a)
10.05.2005
Poena
304
Pročitao sam sva prepucavanja na temu koji je najbolji web browser, ali mene interesuje da li ću instalacijom Opere 8.5 pokupiti podešavanja sa prethodno korišćene verzije? U mom slučaju 8.0.

P.S. Manite se ubeđivanja ko je i šta je bolje. Dajte malo pravih informacija za one kojima je to stvarno potrebno!

Najverovatnije, kod mene je "pokupila"...

POZ:wave:

Poslednja izmena:
Naravno...samo pregazis staru verziju novom i to je sve !!!

:wave:

Opera i srpski?

Pozdrav
kad smo već kod instalacije nove verzije.Moj slučaj: 7.23 na srpskom i živo me interesuju Vaša iskustva sa novom verzijom i mogućnošću rada i prikaza na sr.latiničnom,odnosno čuvanju postoje postavke u operi.

Hvala na informaciji.Kolko danas ću probati 8.5 +srpski.

Poslednja izmena:
jel zna neko kako de se exporuju bookmars-i i user/pass-ovi iz Opere?
Tako da kad formatiram sistem mogu samo da ih vratim a ne sve ponovo da ih skupljam.

Za Bookmarkse: File -> Import and export -> Export Opera Bookmarks

Fajl u kome se cuvaju bookmarkovi je u C:\Program Files\Opera\profile\opera6.adr, a u kom se cuvaju passovi C:\Program Files\Opera\profile\wand.dat

ili u c:\documents and settings\username\application data\opera\profile

Da, to je u slucaju da ste izabrali da svaki user ima svoja podesavanja, zaboravih na to 🙂

chivitli je napisao(la):
Fajl u kome se cuvaju bookmarkovi je u C:\Program Files\Opera\profile\opera6.adr, a u kom se cuvaju passovi C:\Program Files\Opera\profile\wand.dat
Samo ovako mozes da ih bekapujes. Kako mislis da se poverljive informacije kao username-ovi i pass-ovi mogu tek tako exportovati, pa da ih svi vide?!?

znaci sacuvam taj fajl i posle kad ponovo instaliram operu samo ga ubacim na isto mesto (kao save-ovi iz neke igrice)?

Yup

Nazad
Vrh Dno