Šta je novo?

Opera 8.0 Beta 3

• Začetnik teme Začetnik teme kole89
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Super, e al sad hocu da zbrisem staru verziju al uvek mi ostane stogod u folderu gde je bila i to ne mogu da bacim u kantu. Sta da radim , kako se kompletno brise Opera?

Safe Mode i obriši taj folder kao i C:\Documents and Settings\*username*\Application Data\Opera\

Smorili su vec...
Doduse, nesto ni nisam prezadovoljan ovim 8 serijalom..Jedino sta je zaista malo brza...

Ja sam sa Operom u dosadasnjem radu zadovoljan.

jos jedan glas...

samo me nervira sto kad kliknem nesto za dl ona me prebaci na transfer tab, nece da skida u pozadini kao kad recimo kliknem na link pa kazem "open in background page..."

ima li neko resenje za to..?

Opera je super ja koristim 7.54 sa javom. AA sto se tice 8, sacekajmo punu verziju

Adios

@TEP3A

Mislim da ne moze ali bih ti preporucio da integrises neki DL menager u nju.. recimo FlashGet.

TEP3A je napisao(la):
jos jedan glas...

samo me nervira sto kad kliknem nesto za dl ona me prebaci na transfer tab, nece da skida u pozadini kao kad recimo kliknem na link pa kazem "open in background page..."

ima li neko resenje za to..?
u transfers prozoru idi na VIEW (pored stop i retransfer) pa tu izaberi sta ti treba - (1) show transfers (2) show in background (3) never show

Kako izbaciti dugme za zatvaranje taba? Onaj mali crveni x-ic? Desi mi se da greskom zatvorim tab, a htedoh da ga izaberem. Desni klik>remove from toolbar ne radi...

EDIT: Nasao sam. Al' je debilno nazvano: "Advanced Opera workspace" u "Windows" delu opcija. Ala je "Advanced"... :smash:

Poslednja izmena:
Ja ne znam kako da u 7.54u1 izbacim Quick Reply.....

Nešto su zabrljali sa betom 3. Beta2 je bolje prikazivala stranice. Sajt b92 je sa betom 3 blagi užas.

Vidi ga Operic al' ima potpis 😉 ...

Meni jedino smeta nepostojanje desnog klika u Bookmarks meniju. Znači, hoću nešto da obrišem - moram u Manage Bookmarks, pa onda. Zna li neko da li je to poboljšano u tim betama?

Kako u Operi da namestim da se vidi ono "balonče" (preview sadržaja threda)kada stavim kursor iznad npr. ovde na Benc.?

thunderchase je napisao(la):
Meni jedino smeta nepostojanje desnog klika u Bookmarks meniju. Znači, hoću nešto da obrišem - moram u Manage Bookmarks, pa onda. Zna li neko da li je to poboljšano u tim betama?

Tacno to - stvarno neverovatno.

A da li neko zna ono sto sam gore pitao?

Sivi je napisao(la):
Kako u Operi da namestim da se vidi ono "balonče" (preview sadržaja threda)kada stavim kursor iznad npr. ovde na Benc.?
ne treba nista da namestas, samo kursor pomeri malo iznad linka

bench-popup.png

Poslednja izmena:
Sada je ok, što bi naš narod rekao ćorav sam pored očiju.
Hvala u svakom slučaju.

Nazad
Vrh Dno