Šta je novo?

Opera 7 problem!

Matthias

Čuven
Učlanjen(a)
16.09.2001
Poena
649
Da li neko moze da mi objasni kako da Opera 7 zapamti moje passworde, posto svaki put moram se ulogovati na Bench sto me stvarno nervira.
Jeste ima onaj Magic Wand koji je sacuvao pass ali opet svaki put moram na njega kliknuti da bi se ulogovao.
Da li to on ne pamti cookie-je mozda? Ukljucen je enable cookies.

Pogledaj u podesavanjima za cookies i verovatno ces trebati da ih enable-ujes,
kod mene sve radi OK sa ukljucenim cookies.

Pozdrav,
Nebojsa

Da, pogledaj kod cookies.

I josh dva pitanja: da li opera moze sama da "podize" dial up?
i, da li news poruke moraju da idu u inbox zajedno sa mail-om

Moze. ali mislim da moras prilikom svakog izlaska iograma da ostavis neki otvoren site, tako da kad sledeci put startujes program on te lepo pita koju dial-up vezu hoces da aktiviras (ako ih ima vise) i dalje klasika . . .

Pozdrav,
Nebojsa

pantaNS je napisao(la):
Pogledaj u podesavanjima za cookies i verovatno ces trebati da ih enable-ujes,
kod mene sve radi OK sa ukljucenim cookies.

Pozdrav,
Nebojsa

Cookies su ukljuceni kako sam i rekao.

Inace ni ja jos nisam uspeo da pozovem dial-up sa Operom😕

evo sta sam nasao na nero.com

If an error message only appears while burning but not while simulation , then as a general rule it is due to one of the following reasons:
Another piece of software is trying to access the CD-R. To prevent this, the switch off the automatic should be deactivated.
The CD Writer has got problems with the CD-Rs being used. Please resort to another make of CD-R. On this, see: Problematic CD-Rs.
There are some CD Writer, in which a firmware update solved the problem. Please update to the newest Firmware .

"automatic" je zapravo auto insert notification pa sam to iskljucio i za sad nema problema

poz

Matthias je napisao(la):
Da li neko moze da mi objasni kako da Opera 7 zapamti moje passworde, posto svaki put moram se ulogovati na Bench sto me stvarno nervira.
Jeste ima onaj Magic Wand koji je sacuvao pass ali opet svaki put moram na njega kliknuti da bi se ulogovao.
http://www.benchmark.co.yu/forum/viewtopic.php?t=27490

Matthias je napisao(la):

Nije to do Opere, posto sve to funkcionise na svim drugim forumima pa i PhpBB... Nesto nije ovde na Benchu dobro namesteno...

Ne mogu da znam u cemu je problem sa Operom, kad kod mene Opera7 radi. Probao sam bar tri razlicita IE-a, stari Netscape 4.78, Netscape 7, Operu7. Cak i Konqueror fercera kako treba.
Hajde da mi ne radi sa operom dok ne namestim dobitnu kombinaciju - pa da mi iznenadno funkcionisanje bude potvrda da je sve u redu. Medjutim, ovako kako sam stavio --- radi?!

Mislim, cookie ima tri parametra, od kojeg jedan mora da ostane ovakav kakav je. Probacu da promenim ostale parametre, pa da vidimo.

Mislim da je rad sa cookie-ima promenjen malo u Operi 7.10 u odnosu na prethodne verzije Opere 7.

jedino sto je menjano oko kukija u novoj operi 7.1 je novi kuki menadzer. Ostalo, barem tako kazu, je nepromenjeno.

Ok, zakacio sam novi thread u Benchmark sobi, koji se bavi ovim pitanjem, pa zato ... stay tuned.

Nazad
Vrh Dno