Šta je novo?

OpenAI ChatGPT

Postoji li nacin registracije na Claude bez ostavljanja broja mobilnog?

Hvala druze, znam za poe, ali bi mi vise odogovarlo ovo drugo.

Poe zna da bude nedostupan, pa prijavljue neke greske...

Ne znam što je problem ostaviti broj telefona, ostavljamo ga na milion drugih sajtova, uostalom ko je paranoičan, uvek može da uzme neki prepaid na trafici, registruje se i baci ga u fioku.

Ali opet ne vidim problem, tj. šta tačno mogu sa mojim brojem telefona, što već ne može Google, Microsoft, Apple, Instagram i svaki drugi servis koji ima 2FA.

To im valjda služi da se ne otvara više naloga, broj mora biti unikatan tj. nekorišćen, pa teže prolaze "javni" SMS brojevi.
Stoji i napomena da jednom unet broj telefona neće više moći da se promeni, a mogu opet da traže neku šifru preko SMS.

Od skoro su ubacili u Google Ai Sudio model Gemini Pro 1.5 - exp - 0801
U nekim stvarima je trenutno vodeći od svih dostupnih chatbotova a za kodiranje i dalje malo kaska ali opet je izuzetno upotrebljiv.

Ko neće da plaća i da izbegne region restrikcije jer nije dostupan ovde,
samo kreirajte nalog za free verzije Vpn, proton. ništa unos platne kartice, samo email i password.
besplatna verzija Proton-a nema sve opcije otključane kao Plus ali za google ai studio je i više nego dobra. po potrebi promenite ip adresu (change server) i ako dodjete do limita na ai studiu promenite gmail nalog pod opcijom switch account. Posle nekog vremena se iskorišćeni tokeni resetuju i možete opet sa istog naloga koristiti i tako u krug.
Probao na Ubuntuu i Win 11.
po registraciji preuzmete aplikaciju instalirate i vozi Miško!
zadivljujuće lepo radi. ne kupujem više expressvpn licence.
Pozdrav

hm...
ja do sada nisam imao problema. kači me uglavnom na Holandiju, Usa i ponekad na leve servere ali su i oni podržani u AI studiu.
nemam zamerke.
HSS imam narodnu verziju koju sam kupio od crackera u ono vreme dok je moglo da se udje u auru i napravi lifetime nalog. Ali je pečovana spora nepouzdana. ima prekida.
Pa sam batalio.
:)

Jel istina da Plus verzija kada se uzme za ChatGPT da nema neogranićen broj poruka?

Jel istina da Plus verzija kada se uzme za ChatGPT da nema neogranićen broj poruka?
As of May 13th 2024, Plus users will be able to send up to 80 messages every 3 hours on GPT-4o and up to 40 messages every 3 hours on GPT-4. We may reduce the limit during peak hours to keep GPT-4 and GPT-4o accessible to the widest number of people.

The GPT-4 and GPT-4o message caps for a user in a ChatGPT Team workspace is higher than that of ChatGPT Plus.

Please note that unused messages do not accumulate (i.e. if you wait 6 hours, you will not have 80 messages available to use for the next 3 hours on GPT-4).

chat_notdiamond_ai - na ovom sajtu imate svasta nesta pa i claude 3.5 sonet koji uopste nije los recimo za prevodjenje titlova (iz vise puta:))

Poslednja izmena:
Jel moze jedna mala anketa za ovde prisutne, za sta sada najvise koristite AI u odnosu na proslu godinu ili dve, i koliko cesto koristite AI?

@jimmytza Sta je "pricaj sa PDFom"?

Bacanje ideja, sumiranje, formiranje tabela od nekih ulaznih inputa i sl.

Ako mu se precizno nacrta sta treba da uradi, lepo odradi posao ali DEFINITIVNO mora da postoji razumevanje od strane onog ko pise prompt jer ume debelo da pogresi ako mu se ostavi prostor.

da li je koristio neko DarkGPT i slične LLM-ove ?

Jel moze jedna mala anketa za ovde prisutne, za sta sada najvise koristite AI u odnosu na proslu godinu ili dve, i koliko cesto koristite AI?
Koristim s otprilike jednom nedeljno za posao, za analizu i obradu podataka najvise.
Privatno najvise kad mi treba neka pomoc, npr. oko terminala ili podesavanje nekog programa koji nisam nikad koristio.

Ma iznad sam postavio dva pitanja, pa u sali kazem anketa da vidimo kako clanovi foruma koriste AI alate.

Nazad
Vrh Dno