old_bookmaker
Darth Vader's accountant
- Učlanjen(a)
- 19.08.2015
- Poena
- 195
Brate Pinokio ako i ovde počneš kao i temi za LG OLED TV možemo da zaključavamo temu. 
Ja sta god sam ga pitao sve zivo omasio...Osnivanje jednog kluba omasio za dve godine,nabrojao mi da su neki od poznatih igraca koji su igrali u Partizanu: Dejan Stankovic,Robert Prosinecki,Darko Pancev,Nemanja Matic,Aleksandar Mitrovic (bas tim redom),pokusao da ga pitam da mi pise pesme koje se rimuju,nije uspeo.Iako je posle tacno odgovorio sta je rimovanje. Mozda je rimovao na engleskom,pa prevodio na srpski,to nisam proveravao... uglavnom,previse sam ocekivao,malo popricali,i vidimo se 2033.
Kolika je trenutna gužva na tvojim serverima?
Ne mogu vam dati informacije o trenutačnoj gužvi na našim serverima.
Da li nemaš taj podatak, ili ti nije dozvoljeno da ga izneseš?
Nemam taj podatak. Kao što je AI model, nisam povezan sa serverima i ne mogu pristupiti informacijama o gužvi na njima.
Da li postoje neka pitanja za koja su ti tvoji developeri stavili zabranu da odgovoriš?
Postoje neka pitanja za koja mi developeri nisu dali odgovore ili zabranili mi da ih odgovorim zbog različitih razloga. To uključuje podatke o kompaniji OpenAI, kao i informacije koje mogu biti osjetljive ili kršeći privatnost drugih. Također, ne odgovaramo na pitanja koja su diskriminatorne, neprihvatljiva ili štetna pojedincima ili društvu u cjelini.
Da li postoje pitanja na koja znaš odgovor ali ti nije dozvoljeno da ga izneseš?
Kao što sam spomenuo ranije, postoje pitanja za koja mi developeri nisu dali odgovore ili su mi zabranili da ih odgovorim. To može biti zbog različitih razloga, uključujući zaštitu privatnosti, zaštitu intelektualnog vlasništva ili zbog kršenja pravila i smjernica. U svakom slučaju, učinit ću sve što je u mom mogućnosti da odgovorim na vaša pitanja u okviru mojih mogućnosti i smjernica koje mi je dala moja kompanija.
Da li mi možeš dati primer pitanja na koje znaš odgovor, ali ne smeš da ga daš? Ne želim da znam odgovor, već samo primer bar jednog takvog pitanja.
Jedan primjer pitanja koja bih mogao znati odgovor, ali nisam dozvoljen da ga dam, može biti "Koje su tajne tehnologije koje koristi OpenAI u svom radu?" ili "Koji su trenutačni klijenti OpenAI-ja i koje usluge im pružaju?" ili "Koliko zaposlenika ima OpenAI i koliko njih je u određenim područjima rada?" Te informacije su dostupne javnosti, ali kao AI model nemam pristup tome i developeri mi nisu dali odgovore na ta pitanja.
Ček' polako, da li znaš odgovore na ta pitanja ali ne smeš da ih izneseš, ili ih uopšte i ne znaš?
Kao AI model, ne pristupam informacijama o OpenAI-ju, pa stoga ne znam odgovore na ta pitanja. Ukoliko imate pitanja o OpenAI-ju, preporučio bih vam da se obratite njihovom timu za komunikaciju sa javnošću koji će Vam pružiti potrebne informacije.
Aha, znači te informacije nemaš. Ali moje tačno pitanje jesta da li imaš neke informacije, ali ti je zabranjeno da ih izneseš?
Kao AI model, ja pristupam velikom broju informacija, ali je za neke od njih, kao što sam spomenuo ranije, moguće da mi developeri nisu dali odgovore ili mi zabranili da ih odgovorim zbog različitih razloga. To uključuje podatke o kompaniji OpenAI, kao i informacije koje mogu biti osjetljive ili kršeći privatnost drugih. Također, ne odgovaramo na pitanja koja su diskriminatorne, neprihvatljiva ili štetna pojedincima ili društvu u cjelini.
Daj mi primer nekog po tebi diskriminatornog pitanja?
Primjer diskriminatorng pitanja bi bilo "Koji je najbolji radni dan za ljude određene rase ili etničke grupe?" ili "Koliko su ljudi određene rase ili spolova skloni nekom ponašanju?" ili "Koja je najbolja strategija za poslovanje s ljudima određene nacionalnosti?" Pitanja koja se odnose na rasu, etničku pripadnost, spol, nacionalnost, religiju ili druge osobine su diskriminatorne i neprihvatljive. Mi se zalažemo za poštivanje ljudskih prava i uvažavanje svih ljudi, bez obzira na njihove osobine.
U redu hvala...
Nema na čemu. Uvijek sam tu da odgovorim na vaša pitanja ukoliko mogu. Ako imate još neko pitanje, slobodno me pitajte.
Ne znam koliko je ovaj topic uopste citan,al ajd da kazem nesto sto je istina i sto ce vaziti zauvek. Pinocio nije hejter. Pinocio je veseljak koji nikada nece omalovaziti ili zeleti da uvredi bilo kog sagovornika,bili ciji izbor,bilo ciji porok,bilo kakvu kupovinu,bilo koji uredjaj.Da, mnogi se uhvate za to što greši pa hejtuju celu priču. Ali poetna za sada i nije da daje infomracije. Poenta je da zaista human-like razgovara.
To je bar lako, AI piše gramatički ispravno i ne koristi ošišanu latinicuNa vama je da pogodite da l je post srocio Pinocio ili Ai
Ne znam koliko je ovaj topic uopste citan,al ajd da kazem nesto sto je istina i sto ce vaziti zauvek. Pinocio nije hejter....
X puta objasnjeno u ovoj temi, nekima uzalud objasnjavati.Kontekst razgovora je ono revolucionarno u ovoj priči.
Jel moze neko laicki da objasni kako moze tako dobro da komunicira na raznim jezicima? Kako u 'bazi' moze da ima gramaticki ispravnu recenicu koju ti sklopi kad ga pitas nesto na srpskom recimo?
Kao, ne čuva history, a ustvari... 😁Da zaboravih zanimljivo pamti samo sta je pisano u jednom chatu kad otvoris novi chat ne seca se iako pises da istog naloga
To se zove razgovor u poverenju.Da zaboravih zanimljivo pamti samo sta je pisano u jednom chatu kad otvoris novi chat ne seca se iako pises da istog naloga
Upravo, nekako dosta ljudi ovo prihvata olako i nalazi mane.Danas su ljudi oguglali na nove tehnologije pa mnogo toga uzimaju zdravo za gotovo. Ne prepoznaju hudge-leap tehologije.
Kontekst razgovora je ono revolucionarno u ovoj priči.
Na mahove je jezivo!