The Lyricist
Slavan
- Učlanjen(a)
- 23.05.2005
- Poena
- 375
Moja oprema
- Laptop
- MacBook M1 Air
- Mobilni telefon
- iPhone 12 mini
- Pristup internetu
- Kablovski internet
E, 'vako... Cale ima Samsung SCX 4216f, (printer, skener, kopir, fax.....) i hoce da ga ja zakacim na moj komp, kako znam i umem, cisto da bi tako zakacen skupljao prasinu....
ja kazem: Pa, daj mi CD od njega, jer ja nemam drajvere....
-A sta to mene b........... Ti ga samo namesti da radi....
Aj, prikopcam ga ja, win nadje sam driver-a (skinem ga i ja sa Samsunga posle...), upalim printer, krene warming up, odpishti par puta (4-5), i to je to... 100% ready...
aj, rekoh, da odprintam predavanja (kao i svaki primeran studenat :bottle: :guitar: :,,: :cigar: ) kad, ono, otjesh qu........... na njemu pise Open heat error....
aj, skinem ja i manual, potrazim, a tamo kaze, problem with fuser unit, unplug the pow.cable, and plig again.... if prob. call the service........... :wall: :wall: :wall:
DVA sata (i slovima, 2h) sam se ja je**vao okolo njega, ali on stalno to pise......
aj, ako ima neko ideju (a da nije restartuj komp) neka javi.........
ja kazem: Pa, daj mi CD od njega, jer ja nemam drajvere....
-A sta to mene b........... Ti ga samo namesti da radi....
Aj, prikopcam ga ja, win nadje sam driver-a (skinem ga i ja sa Samsunga posle...), upalim printer, krene warming up, odpishti par puta (4-5), i to je to... 100% ready...
aj, rekoh, da odprintam predavanja (kao i svaki primeran studenat :bottle: :guitar: :,,: :cigar: ) kad, ono, otjesh qu........... na njemu pise Open heat error....
aj, skinem ja i manual, potrazim, a tamo kaze, problem with fuser unit, unplug the pow.cable, and plig again.... if prob. call the service........... :wall: :wall: :wall:
DVA sata (i slovima, 2h) sam se ja je**vao okolo njega, ali on stalno to pise......
aj, ako ima neko ideju (a da nije restartuj komp) neka javi.........