Jako je tesko dobiti prave informacije. Devojka se ubi isto tako da sazna koje su mogucnosti. Kombinacija neznanja i toga da nije bas preporucena komunikacija prema korisnicima.
Mi smo bili u situaciji da smo morali da guramo uvodjenje SBB-a u novom stanu, ali posto se on prodaje, morali smo se i dobro raspitati za mogucnosti prenosa/raskida posto sam ja insistirao na ugovornoj obavezi zbog ogromne razlike u brzini interneta. To "guranje" je takodje zanimljivo, bili smo u direktnom kontaktu sa komercijalistom koji je skupljao potpise u novoj zgradi i njegovom majkom (?!) koja je isto radila a potrebna je saglasnost stanara i predsednika kucnog saveta kao i broj zainteresovanih stanova proporcionalan broju stanara.
- Ako u novom stanu SBB pokriva zgradu, moze bez problema da se prenese ceo "ugovor" iz starog stana na novi. Tehnicke mogucnosti samo po sebi moguce je saznati, ali moze se i lako desiti da dobijete razlicite informacije od drugog operatera.
- Ako u novom stanu SBB ne pokriva zgradu, ili samo hocete da raskinete ugovor, a imate ugovornu obavezu, niko nece da ti kaze koliko je tacno. Obracunavaju se penali za raskid ugovora po principu: broj meseci koliko ste koristili ugovornu obaveznu x iznos benefita koji predstavljaju razliku u odnosu na koriscenje bez ugovorne obaveze. Dakle suprotna i drugacija logika u odnosu na mobilne operatere. Najmanje vam se isplati da raskidate pred kraj, jer je sve veci broj meseci za koji placate penale. Moze se desiti da sam iznos cele pretplate x broj meseci bude nizi od benefita koji iznose, lupam, npr oko 10e mesecno.
- Naravno da apsolutno nemate prava da raskinete ugovor zato sto vas neko nije obavestio preko telefona ili operater u novom stanu ne pokriva podrucje.

Zovite i budite dosadni. Zovite svaki dan, vise puta na dan ako treba.