Ja bih presonus hd7 u kombinaciji sa dobrim dac-om uvek preporucio za sve zivo pa i za gaming
gde za ovu cenu briljiraju

Kako vreme prolazi stize mi sve vise pp za ''zahvalnicama'' sto sam im skrenuo paznju na razne proizvode pa na i ove jeftine slusalice koje zvuce sjajno za te pare a uz to su zilave i udobne
A sa druge strane ja mogu da se zahvalim svima koji su komentarima doprineli da prelomim ''i rizikujem'' sa kupovinom slusalica koje je kefalo napljuvao u svakom smislu a da ih nije ni probao
The PreSonus HD7, Retro and Musical
http://www.ucanplay.org.uk/review-presonus-hd7-monitoring-headphones/
Sve to sam ja i pisao i to pre objave ovih korisnickih testova, da ne bude da sam kopirao utiske (a pre mene jos jedno 10-ak vlasnika na ovom forumu) a samo je kefalo pisao kako su krs, djubre, kako samo malo bolje zvuce od slusalica od 3e
A da ih naravno nije ni cuo, ni dodirnuo, stavio na glavu.. zna on, jer kako to neke tamo slusalice od 40e mogu na vise polja da poraze sve slusalice slicne cene bogami i one visestruko skuplje

A samo od pocetka 2015. mi se par ljudi zahvalilo, kupili hd7 i uglavnom su prezadovoljni i sa istim utiscima.
Secam se kad si pominjao i zilavost, trajnost.. kako se to ne isplati (za 40e :d) jer ce brzo da propadnu a evo, preko godinu i po su u mint stanju,
bolesno savitljive, skoro pa savrseno udobne a uz to zvuce za 2-3 klase bolje od svega sto sam probao do 60-ak evra, sahranile su u smislu trajanja i pioneer koje su daleko vise premium (na dodir) a vec skoro 2 godine su raspadnute i zalepljene trakama, sundjeri se pocepali
Ne treba hejtovati napamet
Sto se dac-a tice.. za prosecnog korisnika je U7 super izbor, znas kako zvuci DX e ovo je isto samo sa osrednjim pojacalom, za te pare nema bolje kada je gaming/muzika/filmovi upotreba u pitanju.