Šta je novo?

Opcija shuffle unutar foldera ili pjejliste

puzgolac

Slavan
Učlanjen(a)
04.01.2009
Poena
365
Treba mi preporuka za mp3 plejer koji ima mogućnost opcije shuffle, ali u okviru jednog foldera ili plejliste. Kod ovoga koji trenutno imam postoji mogućnost pravljenja foldera, ali se shuffle odnosi na sve pesme iz svih foldera u plejeru, tj ne može da shuffluje samo jedan folder. Video sam na forumu dosta pohvala za Sansa Clip i Fuze, pa me zanima da li kod njih postoji ova mogućnost.
Od ostalih karakteristika, ne tražim ništa posebno, solidan kvalitet zvuka i da nije preskup, odnosno ako postoji nešto što je jeftinije od iPod-a :)

Sony Walkman NWZ-S638F.....ja sam ga uzeo....dvoumio sam se izmedju njega i sandisk fuze-a... fino radi....svidza mi se.

I meni deluje kao ok varijanta, mozda se odlucim za njega. Kakva je baterija, jel stvarno oko tih 40 sati kao sto navode?

Blizu je.

E da, jos jedna stvar koja mi je bitna: jel ima za njega da se kupi adapter za struju, da moze baterija da se puni normalno, a ne preko usb-a?

Nema...ali kupis 220V~USB konvertor pa ga puni gde hoces...ali naravno treba ti njega usb kablic jer na drugo strani istog ima drugaciji jack (specifican za sony uredjaje).

Moze i to, samo ako necu nesto da :smash:
Jel znas gde ima da se kupi taj USB konvertor u Beogradu?

I ako kupis tu malu ali kvalitetnu spravicu...upari je sa npr ovim .... kombinacija je fantastichna...bez preterivanja.

Poslednja izmena:
Vrh Dno