Šta je novo?

onmouseover change picture ???

psyhomb

Čuven
Učlanjen(a)
04.08.2003
Poena
619
Dali neko zna kako mogu da uradim (ili ima gotov kod) promenu slike koja je mapirana, znaci da mi promeni sliku samo na mapiranom delu kada predjem misom preko nje.

HVALA unapred type;

ako sam dobro shvatio sta zelis - to ne moze. mapirani deo slike ne moze samostalno da se menja. okaci ovde skicu probleme, mozda postoji drugacije resenje.

Moze u Fireworksu pomocu slice-a. Ako sam dobro razumeo recimo predjes misem preko mesta X i na mestu Y se pojavi nova slika a mesto Y je bilo gde na stranici. Ako je tako onda moze... Imas uputstvo u samom FW-u kako se to radi...

al' cim mapira znci da nisu pravougaoni oblici. nadam se... :)
u svakom slucaju, secknje ti ne ide, a onda u zavisnosti od rasporeda i oblika manje ili vise komplikovan skript. al' kao sto rekoh, sibni skicu pa da vidimo.

Moze da bude bilo koji oblik (govorim o metodi u FW).

ZoNi je napisao(la):
iseckaj sliku, postavi delove u tabelu pa primeni onMouse na odgovarajuci deo...

To je ok ideja, hvala KEFALO.
E da, sad sam se setio. Dali mozda znas,
kako se u tabli kada iseckas sliku ubija onaj unutrasnji border tako da mi
neprikazuje izmedju svake slike crnu liniju nego kada ubijem spoljni border odnosno napravim da mi tabela bude fantomska(nevidljiva) slika se prikaze u jednom komadu nevidi se da je sastavljena od vise manjih slika.

HVALA unapred cheers

Stavis border 0, cell padd 0, cell space 0

Vec sam resio problem upravo sa cellpadding="0" i cellspacing="0"
Havla vam u svakom slucaju stvarno ste od pomoci :happy:

Nazad
Vrh Dno