zechs
Čuven
- Učlanjen(a)
- 20.12.2008
- Poena
- 645
Probao sad 10min i izbrisao. Ne svidja mi se.
Dok MS ima 8 menija sa opcijama, ovaj ima samo jednu. Tacno je da ima skoro sve redovne funkcije, ali su ikonice sitne i nabijene u taj jedan tab bez ikakvog objasnjenja.
Isto kao sto bih mogao da se naviknem na onlyoffice, mogu da se naviknem i na libre i open, ali je ms jednostavno bolji.
Na poslu svakodnevno koristim libre, dok ms koristim samo kuci i to par puta godisnje. Svaki put kada upalim ms office, sve mi je nekako lepo i lako, dok se na poslu svakodnevno mucim. Jednostavno mi rad u libre officu ne ide tako glatko. Prilicno sam siguran da bi i ovde bilo tako. Odavno sam se predao mracnoj strani. Mala je verovatnoca da ce neko skinuti ms sa trona jer su najbolji (ne generalno nego u office izdanjima)
Uzmite probajte WPS. Necete zazaliti.
Slazem se . Nego gledam sta ima od free resenja. MS Office u Home varijanti je 150$. Ne koristim ga bas toliko kod kuce, a ako je kompatibilnost odlicna izmedju ovih programa i njega rado bih presao na neko free resenje. Libre office je ok, ali mu je UI ruzan do bola. I dalje je kao iz 2003.
@scylla
WPS me nervira sa reklamama. Dovoljno mi je sto ih imam u aplikacijama na telefonu, ne trebaju mi i na racunaru.
AKo stvarno samo čitaš, onda imaš odlične besplatne M$-ove viewere za Word, Excel, PowerPoint i VisioKoristim OpenOffice vec neko vreme, i lepo me sluzi(mada nista nisam radio osim citanja word dokumenata i powerpoint prezentacija).
Ne znam o kakvih reklamama je rec, ja do sada nijednu reklamu nisam imao, a instalirao sam ga, ima mozda, vec 1,2 godine.
Ne znam za android, ovo pricam za Win.
Uzmite probajte WPS. Necete zazaliti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari