Šta je novo?

Online radio - shuffle po zanru?

samsung

Slavan
Učlanjen(a)
31.07.2004
Poena
320
Da li postoji neki "piece of software" koji ima povecu bazu online stanica koje bih mogao da slusam po shuffle sistemu?
Npr hocu da slusam metal, rok, pank, izaberem par stanica i one se stalno vrte, nesto na taj fazon?
Rat u kuci...ja slusam metal, zena slusa gotik....:wall::guitar::smash:

http://tunein.com/

Nisam siguran da sam te dobro razumeo ali steta da ne probas tune in radio. Postoji i aplikacija za smartfone ali i sajt pa mozes preko kompa da slusas kvalitetnu muziku :)

Probao sam najpoznatije net radio programe i realno, nemaju sta da traze pored tune in. U pretrazi ukucas naziv izvodjaca/benda i izaci ce lista stanica koje to pustaju a to obicno znaci da generalno vrte muziku koju gotivis. I da ovo nije odgovor na tvoje pitanje steta je da ne probas tune in.

I to je to, za mene je ovo ubedljivo najbolji net radio sajt/radio aplikacija za smartfon.

Poslednja izmena:
Zamisli lokalno : imas foldere 1,2 i 3. Sva tri ubacis u omiljeni player i pustis da random idu pesme iz sva tri foldera.
Isto to ali online samo sto bi u tom slucaju folderi bili zanrovi tj radio stanice od kojih bi svaka bila po jedan zanr :)
U svakom slucaju hvala za preporuku, pogledacu prvom prilikom.

Nazad
Vrh Dno