Šta je novo?

Online kupovina

• Začetnik teme Začetnik teme saigic
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jesi li ti pročitao ovo:

Limited-Time Offer: Free Activation When You Buy a T-Mobile Phone

For a limited time, T-Mobile is offering no activation fees (a $35 value). This offer starts September 13, 2010, at 12:01 a.m. eastern time and runs through September 19, 2010, 11:59 p.m. Hawaiian time. New activation and a 2-year agreement on a qualifying postpaid plan required (contract extensions for existing customers are excluded). Subject to credit approval. The $35 fee will be credited to your account within three billing cycles and you must remain on a qualifying plan when the credit is applied. Up to $200 per line early cancellation fee and other up-front and monthly charges and fees may apply. See T-Mobile’s terms and conditions (including arbitration provision) at www.T-Mobile.com for additional rate-plan information, charges for features and services, and restrictions and details.

Ovo je telefon na ugovor od 2 godine.

Da iskoristim temu,da li je neko kupovao mobilni telefon preko sajta MobilniShop? Zbog nedostatka vremena i nedostupnost mobilnih prodavnica kupila bih na ovakav način jer dosta stvari sam kupovala ovako ali nikad telefon. Postoji i ovako mogućnost da se prilikom preuzimanja proveri sadržaj paketa pre plaćanja i u slučaju neispravnosti vratiti uredjaj. Ima li ko iskustva?

Ja sam bio na mm da kupim, ali ipak nisam. Pitanja su mi bila slicna tvojim, a evo i odgovora

Pitao sam preko mejla jos i za garanciju da li vazi na sve delove telefona (imam jednu garanciju gde, kad procitas, vidis da ne garancija vazi nizasta). Odgovor je bio:
Nasa garancija pokriva i hardver i softver, a imate garanciju i na bateriju 4 meseca.

Hvala na odgovoru. Ako smem da pitam zašto si ipak odlučio da ne naručiš?

Nazad
Vrh Dno