Šta je novo?

Online gaming

amnesia|blah

Slavan
Učlanjen(a)
23.10.2006
Poena
304
Zanima me cisto informativno koliko vas igra online igre i pripada nekom klanu?I koliko vas ucestvuje na nekim "ladderima" dakle online takmicenjima,znaci ne LAN nego online.Ako imate zivaca da odgovarate samo napisite "JA-a ovde igra koju igrate-i ovde koji ladder"

PS: Jedna molba ukoliko naidjete na igraca koji igra isto sto i vi, molim vas kontaktirajte ga preko PM, da ne bi ovde otvarali nove subjecte.

Poslednja izmena:
Kul Kul,nemoj samo pogresno da me shvatite ali mmorpg obicno nema svoj ladder jer je on sam po sebi ladder,pa bih ja voleo da se jave i ovi sto igraju FPS,RTS itd...
Naravno i mmorpg nek postuju:) Samo me zanima koliko otprilike igraca u srbiji ima koji se aktivno takmice.
Pozz:D

Au zar toliko "PUNO" ima online igraca.LOL pa gde ste ...??

Моје мишљење је да доста људи игра on-line али да се организују :mad: Па погледај колико треба овим папанима да се договоре око Владе :wall: :wall: :wall:

CS 1.6 (gubim zivce sa wirelessom) :crash:
KGB CS server...

CS 1.6 (gubim zivce sa wirelessom) :crash:
KGB CS server...

Ehm mislim da me niste shvatili,u ovom topicu ne zelim da znam koliko ljudi igra online,vec koliko ljudi je online aktivno u nekim klanovima i takmici se znaci tipa :"clanbase","esl","twl"....
E u tom slucaju napisite igricu ,klan,i ime laddera(takmicenja)

Americas army
Ima nas oko 10 aktivnih i jos par vikendasa, u klanu NOB www.netgames.co.yu
Imamo nas server na SBB-u koji je honor,igramo europe leder 4v4,trenutno smo u pauzi
Najbolje mesto koje smo postigli je 8,borili smo se i za drugo i izgubili na produzetke...(u ovom lederu ucestvuje preko 180 ekipa)
Igramo svako vece imamo nash TS server i tako :)
Ako nekog nesto interesuje moze ovde,ili na pm ili na forumu na netgamesu
Pozdrav

Nazad
Vrh Dno