Šta je novo?

Online gameri

shku

Čuven
Učlanjen(a)
22.03.2003
Poena
620
Da li je neko od vas cuo za American army i da li je igra?
Ako vas interesuje,da vam ispricam kakva je?? : )
I da vam kazem da igra ne trazi neku extra vezu!Analogna i rulas po stranim serverima,naravno kad znas da igras : )

shku je napisao(la):
Da li je neko od vas cuo za American army?

majke mi car si

Ma kako nisam.Skidam je sa neta,evo vec 3 dana.
Je li zadnja verzija 1.9???
Skinuo sam 475mb ostalo mi jos 130. :happy: Cuo sam da drenik ima server.Ako bi mogao malo da mi objasnis igru.

Igra je fenomenalna!! Samo nije bas zastupljena po igraonicama jer je malo zahtevnija. Inace, server na dreniku je ugasen davno zbog malog odziva igraca.

Igra je sjajna! Forsiracu je u NSW mrezi :D

Na dreniku je ponovno podignut server 1.9,ima ljudi,a dolaze i Hrvati.
ip servera:195.252.112.24

shku je napisao(la):
Da li je neko od vas cuo za American army i da li je igra?
I da vam kazem da igra ne trazi neku extra vezu!Analogna i rulas po stranim serverima,naravno kad znas da igras : )

Najzad :happy: srodna dusha :beat:

Da predjem odmah na stvar: jesi li za timsko online igranje ?
Ako jesi, daj da se odmah dogovorimo. Mozemo da sljakamo Americku armiju i Vietcong (ovo sam licno proverio) ako imas pametan predlog za jos nesto - daj ... obavezno cemo da koristimo TeamSpeak2 za glasovnu komunikaciju ... i eto nama *******cije do zore :D

Kakvu vezu imas, koji ti je najbolji ping u AA i jesi li probao Vietcong u mulitiplay online - za mene je on Zakon !!! Samo mi je krivo sto nemam kablovski intern., kolje me ping od ~ 200 do 280 pa me cesto u Vietcongu server automatski shutne napolje (zbog ogranicenja pristupa po kvalitetu veze).

Ajd covek javi da se organizujemo :D cheers

Ovako,najopsirnije upustvo imas na dreniku naravno na srpskom ::),pa otidi tamo pa sve lepo iscitaj na tenane,ljudi lepo opisashe.
http://www.netgames.co.yu/AA_Konekcija.htm
a imas dosta tga i na njihovom forumu
www.netgames.co.yu
E sad sta da vam kazem,bio sam okoreli cs-ovac,a otkad igraam ovo nisam ga ni upalio,meni je igra strava,nesto kao da igras splinter sella u multiplayeru(grafika bruka).Meni ok radi na 640 480 detalji svi extra high(xp 1700 gf2mx400 32mb,512 ddr)konekcija 56k digitalna,ping najcesce oko 150-300(na dreniku od 100-120),ali ovaj ping(300) je skroz ok za igru.Imate opciju da upalite honor tracker i on vam prati nesto kao statistiku na svetskom nivou,a pomocu nje mozete naci bilo koga i pridruziti mu se na server momentalno :))).Drenik ima ok server i ima dosta ljudi,ali mana mu je sto nije prijavljen i ne prati statistiku ili ti honor,pa stranci ne dolaze,mada postoje neke price da ce biti prijavljen.
Znas kako Maxeru team speak imam instaliran ali ne mogu da ga koristim jer razbudih sve po kuci :))),ali mogu da slusam,yes!
Svako ko hoce da se dogovri oko zajednickog igranja neka se javi na PM,dacu vam nik pa me ubacite u badis.Evo sad je pola cetri ujutru,do sad sam se mlatio po serverima :),pa ako vas interesuje jos nesto pitajte!
Vitcong sam igrao preko neta,ali on ima malo tezi netkod tako da slabo trpi lose veze,i nisam bio nesto odusevljen kako mi je radilo.
American A. disk mozete naruciti u dreniku za 50 dinara...

slazem se AAO rula

mnogo dobra igra...trenutno jedina stvar koja mi ne da da se posvetim je ovaj vajrles...ali cim se zasitim mreze eto me na serveru

shku je napisao(la):
Ovako,najopsirnije upustvo imas na dreniku ... konekcija 56k digitalna,ping najcesce oko 150-300(na dreniku od 100-120),ali ovaj ping(300) je skroz ok za igru.Imate opciju da upalite honor tracker ...
Znas kako Maxeru team speak imam instaliran ali ne mogu da ga koristim jer razbudih sve po kuci :))),ali mogu da slusam,yes!
Svako ko hoce da se dogovri oko zajednickog igranja neka se javi na PM ... Vitcong sam igrao preko neta,ali on ima malo tezi netkod tako da slabo trpi lose veze,i nisam bio nesto odusevljen kako mi je radilo.
American A. disk mozete naruciti u dreniku za 50 dinara...

Pa hvala za "to" upustvo (pogledacu o cemu se radi) ali nije trebalo jer sam ja Profi-online igrac sa 1.god. neprekidnim igranjem Vietcong-a (Vietcong mod - iskljucivo).
Mene je interesovalo kakvu ti konekciu imas, cisto da uporedim sa mojom i koliko vidim tu smo negde (i ja sam na Digit.centr. sa extern.USR modemom, fakticki imam najbolje sto se moze dobiti sa takvom vezom i izuzetno sam zadovoljan, primer: 499MB skinem za 24h - za neki .zip fajl tj. bez mogucnosti dalje kompresije).
TeamSpeak sam predlozio jer kad imamo glasovnu komunikaciju i igramo u istom timu tj. zajednicki, imamo osetnu prednost nad protivnikom posto mozemo jedan drugome da kazemo: idi tamo, daj pomoc ovde, eno dolazi ti sa leve strane i sl.
Kako to mislis da razbudis sve ... pa zar igras bez zvuka ili sto ne kupis sluske ... a ako si mislio da ih razbudis kad ti govoris pa i tu ima leka, govori tise :beat: ne mora da se viche :mrgreen:. U svakom slucaju No Problemo.
Javicu ti se na PM ovih dana, trenutno imam neku guzvu oko prelaska na novi disk i taze instaliran XP.
AA v1.9 sa skinuo sa .net-a ... (sad ce i v2.0)
Pozdrav.

W12 je napisao(la):
Ma kako nisam.Skidam je sa neta,evo vec 3 dana.
Je li zadnja verzija 1.9???
Skinuo sam 475mb ostalo mi jos 130. :happy: Cuo sam da drenik ima server.Ako bi mogao malo da mi objasnis igru.
Uputstvo je bilo namenjeno njemu :)
Razbudim ljude jer iskljucivo igram posle 23 ili 00,tad jedino imam vremena.I sad zamisli da neko prica u sobi pored tvoje svaku jeb*** noc,pa skreno bi :(.Mada ako krenemo ozbiljno da igramo dogovoricemo se.Jel imas ti jos nekog ko bi igrao?Ja imam jos jednog drugara,a mozemo da pokupimo jos nekog sa drenika.
Reci mi samo jos koliki ti je honor u aa?posto je meni 12,pocetnik :),ali igram ok,pa da nije sad neka ogromna razlika.

shku je napisao(la):
...Uputstvo je bilo namenjeno njemu :) ...
Mada ako krenemo ozbiljno da igramo dogovoricemo se.Jel imas ti jos nekog ko bi igrao?Ja imam jos jednog drugara,a mozemo da pokupimo jos nekog sa drenika.
Reci mi samo jos koliki ti je honor u aa?posto je meni 12,pocetnik :),ali igram ok,pa da nije sad neka ogromna razlika.

OK, moj propust :oops:
Moj najbolji prijatelj bi trebalo da se ukljuci ali za sada neznam precizno.
Sto smo vise to bolje. Ako si video jednu temu o "Benchmark klanu", tu sam pokusao da nagovorim ljude na ovu varijantu, "online" igranja, ali bilo je 99% nezainteresovanih :(
Sto se mog statusa u AA tice, pojma nemam, igru sam samo par puta probao na serverima koji nisu zahtevali neki visi status od pocetnickog.
Tek cu sad da se bacim na nju posto me je do sada Vietcong (a i jos uvek) drzao dovoljno zainteresovanim da druge online FPS nisam ni probao.
Inace sto se vestine tice, nisam za bacanje :mrgreen:

bas mi drago sto neki igraju AA, licno sam probao ali mi veza losa pa onda ne vredi ali ako se nesto promeni javicu se.

Za AA nije ti potrebna neka veza.Sa analognom i lucentom igra samo fercera.

shku je napisao(la):
Za AA nije ti potrebna neka veza.Sa analognom i lucentom igra samo fercera.

Ma u kraju je jako losa vazdusna mreza tako da imam mnogo smetnji(krcanje, sustanje itd.), tako da cekam da se to odradi kako treba i da me prebace na novu digitalnu(kontam dok se to ne desi proci ce vas igranje AA).

aj vecheras oko 00 dodjite na drenik...ja bio jutros oko 05 i nigde nikog, sam se mlatio po mapi :)
probao sam na stranim serverima, ali ima samo 2 koji su sa pingom ispod 1000, odnosno imaju 900 ping ;)

Ako je neko raspolozen da mi nareze verziju koja je potrebna za drenik rado cu probati pa mozda i bude nesto od igranja.

Disk imas da narucis u dreniku(slavija)50 din www.netgames.co.yu
da bi nasao servere Driveru,skini all seeing eye sa neta,program pronalzi sve zive servere,sa super pingom(oko 1.5 mb).Tu sam na dreniku veceras :)

Nazad
Vrh Dno