shku je napisao(la):Da li je neko od vas cuo za American army?
Ako vas interesuje,da vam ispricam kakva je?? : )
shku je napisao(la):Da li je neko od vas cuo za American army i da li je igra?
Ako vas interesuje,da vam ispricam kakva je?? : )
I da vam kazem da igra ne trazi neku extra vezu!Analogna i rulas po stranim serverima,naravno kad znas da igras : )
shku je napisao(la):Ovako,najopsirnije upustvo imas na dreniku ... konekcija 56k digitalna,ping najcesce oko 150-300(na dreniku od 100-120),ali ovaj ping(300) je skroz ok za igru.Imate opciju da upalite honor tracker ...
Znas kako Maxeru team speak imam instaliran ali ne mogu da ga koristim jer razbudih sve po kuci)),ali mogu da slusam,yes!
Svako ko hoce da se dogovri oko zajednickog igranja neka se javi na PM ... Vitcong sam igrao preko neta,ali on ima malo tezi netkod tako da slabo trpi lose veze,i nisam bio nesto odusevljen kako mi je radilo.
American A. disk mozete naruciti u dreniku za 50 dinara...
Uputstvo je bilo namenjeno njemuW12 je napisao(la):Ma kako nisam.Skidam je sa neta,evo vec 3 dana.
Je li zadnja verzija 1.9???
Skinuo sam 475mb ostalo mi jos 130. :happy: Cuo sam da drenik ima server.Ako bi mogao malo da mi objasnis igru.
shku je napisao(la):...Uputstvo je bilo namenjeno njemu...
Mada ako krenemo ozbiljno da igramo dogovoricemo se.Jel imas ti jos nekog ko bi igrao?Ja imam jos jednog drugara,a mozemo da pokupimo jos nekog sa drenika.
Reci mi samo jos koliki ti je honor u aa?posto je meni 12,pocetnik,ali igram ok,pa da nije sad neka ogromna razlika.
shku je napisao(la):Za AA nije ti potrebna neka veza.Sa analognom i lucentom igra samo fercera.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari