Šta je novo?

Onkyo?

Karbo

Čuven
Učlanjen(a)
07.11.2004
Poena
645
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Modemska 56k veza
Kontam da uzmem ONKYO INTEGRA TX-DS838 AMPLIFIER / RECEIVER, polovan sa Australiskog Ebay-a. Lik ga je stavio na prodaju i pocetna cijena je AU $350.00 (oko 205eura).
E sad sta da gledam kod takvih elektronskih stvari (jer nisam imao nikakvog iskustva sa kucnim pojacalima i sl. stvarima).
Posto je koristen proizvod, do koje cijene da idem? Koliko ovaj model trenutno vrijedi (ako je solidno ocuvan)???
Na sta sve da obratim paznju? Svaki prijedlog dobro dosao.

Evo stranice od pomenutog proizvoda?
http://cgi.ebay.com.au/ONKYO-INTEGR...oryZ3279QQrdZ1QQcmdZViewItem#ebayphotohosting

mozes posetiti hifi forum za vise informacija

ja ti mogu samo reci da s obzirom na standard koji verovetno imas, ne trebas ici na ta 'sve u jednom' resenja ... i ja sam do skora mislio da uzimam 5.1 risiver (imam aktuelnu ponudu upravo za 5.1 onkyo), pa sam skontao da zelim stereo risiver, pa sam poceo da razmisljam o pojacalu ... integrisanom, nazalost

znaci, ako vec imas kintu, ne zali da kupis neko pojacalo u A klasi, jer ipak se te stvari jako retko menjaju, a jos bolje je da cujes negde pravi hifi, pa ti pare nece biti problem

ako bas hoces taj onkyo, opet kad sam se raspitivao za sebe, rekose mi da je u pitanju fer proizvodjac koji uvek dobro svira za svoje pare ... i INTEGRA bi trebala da im bude dobra linija proizvoda, vise od toga stvarno ne znam

Ja imam Onkyo 601 receiver (6.1) svira odlicno u dva kanala. Jer to ti je bitno kod Home cinema receivera. Svi oni dobro sviraju u multi kanalu. Drugo pogledaj tezinu tog uredjaja. Sigurno je izlazni stepen tranzistorski sto je mnogo bolje nego IC kola. Misli da ti je to ok ali nemoj platiti vise od 300 evra jer ne vredi.
Pozdrav.

Vrh Dno