Šta je novo?

Onkyo 607 i Dolby ProLogic IIz

Nema svrhe dok ne stigne materijal enkodovan u tom formatu.

Jel postoji uopste neka igra za PC sa DD/DTS zvukom ? Ne mislim na DD Live/DTS Connect on-the-fly enkodiranje.

Btw, Onkyo 60x je svake godine best buy u klasi, tako ce izgleda biti i ove. :)

Poslednja izmena:
ProLogic IIz ne trazi materijal u tom formatu vec kao i prethodni ProLogic-i radi mixovanje i sam puni kanale.

Da bi podrzao PL IIz AVR mora imati 9 pojacala u sebi. Ono cemu se nadam je slicno kao sto sada postoji sansa da pojacala za surr back dodelis za bi-amp front tako mozes i ta dodatna 2 pojacala recimo iskoristis za zone 2. Mada ako je Onkyo ovo najavio verovatno i druge firme planiraju nesto slicno. Ako ne, marketinski Onkyo je u ogromnoj prednosti. Setimo se samo prvih GF DX10 kartica, nema veze sto nije bilo DX10 igrica ali su se prodavale ko lude.

Ima yamaha reciver 12.2 prema tome sta tek ona moze napraviti, ali to pravljenje pite od go... neide samo pravi Dolby Digital ili DTS valjaju a vjestacki stvarati od sterea nula bodova (imam takav 7.1 prologic IIx)

Yamahin Z-11 kosta 6k e a Onkyo 607 bi bio 550-600e max. Od sterea na 7.1 je mnogo ali sa 5.1 zvukom na 7.1 zvucnike je vec prihvatiljivo ili (iako ih ima vrlo malo) sa 7.1 zvukom na 5.1 zvucnike.

Nazad
Vrh Dno