Šta je novo?

Onimusha 3 izasla za PC !!!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
2 nex999: Sve sto si napisao je ziva istina, samo sto se to nikako ne moze dokazati tzv. hardcore PC igracima.

Pozdrav. :wave:

Digimoni, Pokemoni...!
Zlo Voodoo prijatelju moj!

driver je napisao(la):
To je druga pricha shto ti mislish da je akanje mentalni rad :)

mislio sam da biti moderator na ovom forumu snosi neku odgovornost a ne slobodu da se plasiraju baljezgarije

to ati fan

budzenje skillova i skupljanje itema su poslednje stavke na listi koja bi igru trebala da cini rpg-om, pa je otud i smesno ih okarakterisati kao 'rpg elemente' jer zaista igra nije rpg ako unapredjujes oruzja i skupljas iteme jer zapravo to nisu elementi koji karakterisu rpg... a sve ovo mi smeta jer se u mnostvu danasnjih igara glorifikuje navodna implementacija svakojakih cuda (prodavanje magle) a sve u cilju sto vece simplifikacije igara radi vece prijemcljivosti sirokim masama i veceg dobitka novca uz sve manje truda i rada sa samim sadrzajem a u sve vece ulaganje vizuelne prijemcljivosti gde se potencijalnom igracu sve manje potencira mogucnost interakcije u igri na visem nivou od obicne upotrebe refleksa (dodjavola, cak je i citanje teksta proglaseno za jeres prilikom pravljenja igara...)

blah odoh nasiroko....

offtopic, kao i svi: Znaci, kada bude dosao dan da se na konzoli, tj na tv-u bude igrao Football Manager, mozda i razmislim, ali do tad... ,)

Nisam hardcore, ali mene posle tri sata prsti UBIJAJU od Joypad-a...

Pod tri, ja jos nista nisam video da je bolje na Sony-u, a cak mi je i PES/WE bolji na PC-u... te gluposti, kao lopta nije dovoljna ili je prebrza, mani ti to...

Pod cetiri, stvarno su igre za Sony strasno dobre, ali nema toliko mnogo naslova koji mi nedostaju sa Sony-a, kao sto ima onih sto bi mi nedostajali sa PC-a...

Pod pet... jel moze kablovska na Sony? ,)

i dosta toga, vec pricajte o toj igri...

I mislim da bi moderatori trebali games da podele na konzole i PC, ali da pc bude prvi...

CamBieL je napisao(la):
... jel moze kablovska na Sony? ,)

Kablovska ne moze da se prikljuci na PS, ali zato moze na TV. ;) Inace imam kablovsku na TV-u i na kompu preko TV tjunera (al sam faca :D ).

CamBieL je napisao(la):
Mislim da bi moderatori trebali games da podele na konzole i PC, ali da pc bude prvi...

Naravno da bi PC bio prvi, ali odozdo. :beat:

G!!! je napisao(la):
mislio sam da biti moderator na ovom forumu snosi neku odgovornost a ne slobodu da se plasiraju baljezgarije

A gde pishe da si ti u pravu i da ti ne plasirash baljezgarije ?

Sa pojavom PS3, imacesh tu jednu dobru igru godishnje sa PCa i gomilu onih u tvom zanru kojih nema na PCu, pa cesh i dalje da prichash kako je konzola za decu, jer ti si verovatno poslednje na konzoli video maria i poistovecujesh konzole sa tim. Kada budesh odigrao 100 najboljih igara za PS2, onda cemo da prichamo, ovako sam ja video sve, a ti samo PC, shto te izbacuje iz normalne diskusije...

Twi$teR je napisao(la):
Kablovska ne moze da se prikljuci na PS, ali zato moze na TV. ;) Inace imam kablovsku na TV-u i na kompu preko TV tjunera (al sam faca :D ).

E bas bih voleo da vidim one koji nemaju televizor u sobi da prikace Sony za vazduh i da program sa kablovske direktno prebacuju u DivX...

Twi$teR je napisao(la):
Naravno da bi PC bio prvi, ali odozdo. :beat:

he he he... very funny...

Bez uvrede svim Sony fanovima, ali bas bih voleo da vidim kako editujete nivoe, narezujete diskove, patch-ujete, i radite slicne zezancije...

Bez uvrede, ja svakom laiku za racunare, koji hoce samo da se igra uvek bezrezervno preporucim prvo Sony 2, pa se tek onda upustam u dalji razgovor...

Inace, Sony 2 je sjajna masina, covek se nekad stvarno upita da li nam je potrebna bolja grafika od one koju Sony 2 prikazuje...

Poslednja izmena:
Pa PC sluzi za narezivanje diskova koje cesh igrati na PS2. Patchevi ti ne trebaju, igre na PS2 su zavrshene pre nego shto ih izbace na trzishte ;)

driver je napisao(la):
A gde pishe da si ti u pravu i da ti ne plasirash baljezgarije ?

Sa pojavom PS3, imacesh tu jednu dobru igru godishnje sa PCa i gomilu onih u tvom zanru kojih nema na PCu, pa cesh i dalje da prichash kako je konzola za decu, jer ti si verovatno poslednje na konzoli video maria i poistovecujesh konzole sa tim. Kada budesh odigrao 100 najboljih igara za PS2, onda cemo da prichamo, ovako sam ja video sve, a ti samo PC, shto te izbacuje iz normalne diskusije...

druze tvoje baljezgarije su ipak mnogo nemerljivije od bilo cijih na forumu iako si neki moderator sta li vec a navalentnost kojom ih plasiras jednostavno iritira, ne znam da li ti je mozda neko to rekao...

ti si ocigledno totalno izgubio kompas pa prozivas sve ljude na forumu kojima se igre sa konzola ne svidjaju bez obzira na njihov stav prema njima, i molim te prestani da svoje frustracije na ovako primitivan nacin olaksavas po forumu , dugo sam ovde ali ne pamtim da je neko toliko kvario pozitivnu atmosferu na nekom delu foruma

tipican post je ovaj gore gde dajes sebi toliki znacaj da mozes da predpostavis sta sam ja (ili bilo ko drugi) igrao i kakvi su moji stavovi i da na osnovu toga pljunes neko svoje 'misljenje' .... ruzno... ne sto je od tebe (naviknes se posle nekog vremena) vec je ruzno za ovaj forum koji je bar imao neku skroz dobru reputaciju ...

izivnjavam se svim ljudima na off-u nece ga vise biti....

bancho je napisao(la):
Pa sta? To je kao, neko, merilo kvaliteta?
:D Pa naravno da jeste. To je fakat ili ti cinjenicno stanje. To je stanje na trzistu i naravno da se vise para i sredstava ulaze u razvoj samih igara na PS2.
Zatim nema instalacija koja i na mom raid5 nizu diskova traje citavu vecnost u poredjenju sa PS2. Nema bagova,peceva,dodavanja memorije zbog svapovanja diskova ili menjanje grafike svaki 10-12 meseci.
Veruj mi da je njihovo trziste puno high-end PC igrackih masina pa se ipak velika vecina okrece konzolama. Pa naravno da su ljudi u pravu jer nemaju PREDRASUDA o igrackom HW-u.
To ti je kao kad nas covek sedne u SSA(SRPSKI SELJACKI AUTO - golf I/II) pa kaze da je to nesto najbolje jer je to pravio "Svaba" - jos jedna predrasuda.
Kad sednas ispred PS2 postoji samo igra i ti.
Kad sednes ispred PC-a postoje bagovi,patchevi,svapovanje,driveri,install-reinstall uff :wall: muka mi je i pri samoj pomisli na to.

Poslednja izmena:
Ajde vrati se sada na svoje postove, i pogledaj kako se ti ponashash prema stavu koji ti se ne svidja. Svi postovi u replici govore o tvom mentalnom nivou, i najgore se tripujesh kako je to neka nuklearna fizika i ne moze svako da igra takve igre.

driver je napisao(la):
Pa PC sluzi za narezivanje diskova koje cesh igrati na PS2. Patchevi ti ne trebaju, igre na PS2 su zavrshene pre nego shto ih izbace na trzishte ;)

true, true..:D

ti si ocigledno totalno izgubio kompas pa prozivas sve ljude na forumu kojima se igre sa konzola ne svidjaju bez obzira na njihov stav prema njima
Covece ti jos uvek ne razumes, u redu je da se tebi ne svidja PS,PS2, PS3 i njihove igre...ali nije u redu da ih pljujes...kao sto to driver ne podnosi, ne podnosim i ja...

najvise mrzm stav "meni se ta igra ne svidja...sto znaci da je njesra" :wall:
Kad se samo setim...jedan poznanik mi prica kako MGS3 ****** je jer je cela igra "jednobojna"...pitam ga da li je igrao igru..."pa..video sam neke trejlere"...covece nisi ti video ni M od Metal Gear Solid 3.
mislim...wtf? Pa otkad trejler cini igru?

:wave:

Poslednja izmena:
Ma nije ni problem pljuvati, ali pozivati se na svoje mentalno visochanstvo, i tripovati se kako su to igre za odabrane, to su stvari koje mogu i da uvrede. Ja znam gomilu klinaca od 10 ili 12 godina koji igraju Warcraft ili Morrowind, pa treba da kazem da su to dechije igre ? Warcraft sam i sam igrao godinu dana sa drushtvom u lanu, ali da igram singleplayer ili neshto protiv nepoznatih ljudi, totalna glupost. Igralo se zbog dobrog zezanja i prozivanja medjusobnog...

Kao sto to driver ne podnosi, ne podnosi Shakal a nepodnosim ni ja. :p
To sto je tvoje vidjenje drugacije ti nedaje za pravo da pljujes i vredjas bilo koga :mad:

ko je uopste spominjao igre na konzolama i one koji se igraju na doticnim ili na PCu?

ako malo bolje propratite tred i zapravo procitate sta sam otkucao a ne da kucate replay samo na osnovu zadnjeg driverovog posta koji ima stalnu tendenciju da drugome stavlja reci u usta (da ne kazem da svojevoljno lupeta)

Poslednja izmena:
G!!! je napisao(la):
ko je uopste spominjao igre na konzolama i one koji se igraju na doticnim ili na PCu?

ako malo bolje propratite tred i zapravo procitate sta sam otkucao a ne da kucate replay samo na osnovu zadnjeg driverovog posta koji ima stalnu tendenciju da drugome stavlja reci u usta (da ne kazem da svojevoljno lupeta)
Moderatori dajte zakljucajte ovaj thread. Ode ovo debelo u offtopic a neki bas neznaju kad su ga pretererali :mad:
Pa najlakse je vredjati druge a pogotova kad nemas sta pametno i konstruktivno da kazes. :banana:
Samokontrola covece samokontrola :smash:

2 CamBieL: Mislim da su ti driver i ostali malobrojni PS2 fanovi sa ovog Foruma lepo odgovorili na pitanja iz tvog predhodnog post-a, tako da je tu nemam vise sta da dodam. Ti ako hoces to da shvatis, dobro, a ako neces opet dobro. ;)

vlada_o je napisao(la):
Kao sto to driver ne podnosi, ne podnosi Shakal a nepodnosim ni ja. :p

Ne podnosim ni ja. ;)

Pozdrav. :wave:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno