filipenko je napisao(la):Kakav bre crni RPG. Ovo je ****** u stilu Forgotten Realms Demon Stone-a, klasična akciona avantura gde tu i tamo nešto dobudžiš. Krš.
A inače za ps2 je dobra :d
filipenko je napisao(la):A inače za ps2 je dobra :d
vladabgd je napisao(la):...i eto nam josh jednog multimultimulti paged treda o tome kako je PS superioran... :d :d
filipenko je napisao(la):Sjajan je. Osim za neki mmorpg, fps, rts, multiplej i slične stvari. Ali za sve ostalo je superioran.![]()
M3 je napisao(la):e kad cu vidjeti GT 3 na PC...:wall:
Tu se otprilike i završava spisak šta bismo želeli da vidimo na PC-u a da već nema :d2 All: Sram vas bilo, pljujete konzole, a kad se pojavi neki dobar naslov sa istih onda se odusevite. Siguran sam da bi veliki broj vas voleo da vidi na PC-u igre kao sto su: Gran Turismo, Metal Gear Solid, Devil May Cry, God of War i druge, ali to ne zelite da priznate zato sto su to igre za "tamo neke" konzole.
Isto tako ni ja ne razlikujem NFS i ostalu boraniju od volan-gas-hip-hop-crnac-driver igara :ddriver je napisao(la):Onimushu nikad nisam igrao, jer ne volim takve igre, i ne razlikujem je od geek-zombiji-duhovi-deathmetal-machevi-filipenko igara...
Igrao sam ja kod ortaka na sonyju GOW malo, i igra je sasvim ok. E sad, meni nije nešto najbolje ikad ali je sasvim ok. Zato se i čudim kad kreneš da za jednu igru pričaš "mačevi-ovo-ono" a za drugu koja je jako slična nešto sasvim drugo.driver je napisao(la):Ma ja nemam nishta protiv toga, jednostavno ne igram te igre. A onimusha da moze bilo kako da se poredi sa GOWom, mozda bi i bila popularna igra. Igrao sam je davno, valjda drugi deo, i ono shto me je odbilo u startu, nije pricha ili bilo shta, vec upravljanje i sve jedno te isto, dooosadnoooo. God of war jeste arkadna avantura, duhovi, svashta, ali to u GOWu uradjeno sa smislom i na osnovu necheg shto je poznato. GOW je pricha iz antichke grchke, i radjeno je po pravoj antologiji, sad verovatno su izmishljali neke likove, ali tu su svi poznati bogovi, kreature i uklapaju se potpuno u atmosferu, pa ne znash shta je tu izmishljeno. Druga stvar je gameplay i originalnost, koji te jednostavno tera da igrash i da vidish shta ima dalje, kao stare dobre arkadne avanture pre 15-20 godina, shto se nije desilo ne pamtim kada na bilo kojoj platformi. Jednostavno morash da odigrash to da bi video o chemu se radi. I nije to najobichnija arkadna avantura, i experience je implementiran bash onako kako treba da se ne bavish njim i da ne bude to glavni posao u igri. Igra je jednostavno "pitka" i savrsheno izbalansirana u tezini, ne postoji takva. Da ne zaboravim muzichku podlogu koja je u rangu sa filmom Gladiator...
M3 je napisao(la):Da konzole , eh da imamo barem 30% naslova kao te konzole onda bi bilo super...nego ajde ne moze sve
POz...
vlada_o je napisao(la):Iznecu samo jedan podatak koji ce sam govoriti za sebe bez dodatnih komentara a vazi za Americko i Japansko trzista i glasi> mnogo puta se dogodi da je broj jedan No1. naslov tj. najprodavaniji naslov za PS2 bude prodat u vise primeraka nego Top10 zajedno za PC platformu u datom trenutku(u zavisnosti od ponude igara). :banana:
Pa oni bas nemaju pojma jer da? :-devil-:
driver je napisao(la):To je druga pricha shto ti mislish da je akanje mentalni rad![]()
filipenko je napisao(la):Sjajan je. Osim za neki mmorpg, fps, rts, multiplej i slične stvari. Ali za sve ostalo je superioran.
@ATI FAN
Ja nemam pojma o čemu pričam kad kažem da sa rpgom nema veze a igra je savršena makljaža sa primesama rpga? :d
Ajde pročitaj ponovo:ATI FAN je napisao(la):Zapravo ne, rekao sam da pojma nemas o cemu pricas, kada si ovu igru nazvao klasicnim console krsom, sto naravno nije istina i cista glupost sa tvoje strane.
Nigde ja nisam rekao da je ovo konzolni krš, nego da nije rpg a da je igra kao igra krš. Znači nigde nisam povezao tip platforme ili opredelio igru prema istoj. Drugim rečima glupost postoji, ali ne sa moje strane.filipenko je napisao(la):Kakav bre crni RPG. Ovo je ****** u stilu Forgotten Realms Demon Stone-a, klasična akciona avantura gde tu i tamo nešto dobudžiš. Krš
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari