Šta je novo?

Onimusha 3 izasla za PC !!!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

M3

Čuven
Učlanjen(a)
06.01.2004
Poena
690
Evo jedan lik sa exxtrema3d je skinuo sa torenta doticnu igru za PC i rekao da je fenomenalna ,tako da ljudi mislim sta reci nego spremite pare jer dobro svi znamo o kojoj je igri rijec ;)
POz...

Portu za PS2 ...inace mislim da je ona RPG . Ma gledao sam kako izgleda prvi dio i odusevio sam se a pricaju da je treci dio vec izgubio na kvalitetu ali da ga svakako treba odigrati.Neka mislim da ce igru bolje opisati Driver i ljudi koji posjeduju PS2 ;)
Poz...

videh sad na gamespotu review. pa onako ok je po screenshtovima ali ipak mora da se proba prvo pa da vidimo vredi li. ajde ps2 (3) fanovi javite kakva je igra da znamo shta da ochekujemo. (uz pretpostavku da je port dobro odradjen)

Kakav bre crni RPG. Ovo je ****** u stilu Forgotten Realms Demon Stone-a, klasična akciona avantura gde tu i tamo nešto dobudžiš. Krš.
A inače za ps2 je dobra :d

filipenko je napisao(la):
Kakav bre crni RPG. Ovo je ****** u stilu Forgotten Realms Demon Stone-a, klasična akciona avantura gde tu i tamo nešto dobudžiš. Krš.

Vidi se da pojma nema o cemu pricas...ahem...
Sto se tice doticne, igram je bez prestanka jedno 5-6 sati i mogu reci da je port odlican... Optimizacija savrsena, grafika kada se nabudzi rezolucija isto tako... Inace igra je u fazonu Devil May Cry-a, dakle savrsena makljaza sa prinesama rpg kao sto su unapredjivanje oruzja, sakupljanje itema itd... Prica je simpaticna uzevsi u obzir da se pojavljuje Jean Reno, koji je jedan od dvoje glavnih karaktera... Inace ovo je najbolji deo u celoj franchisi...

Ne znam kakva je igra zato sto je nisam igrao, ali cu svakako to uciniti (naravno igracu PS2 verziju ;) ).Inace za PS2 je najavljena Onimusha 4: Dawn of Dreams i igra bi trebala u prodaji da se pojavi u martu 2006-te).

Pozdrav. :wave:

:D :d :d chek samo da driver vidi ovo i eto nam josh jednog multimultimulti paged treda o tome kako je ps superioran..... :d :d

vladabgd je napisao(la):
...i eto nam josh jednog multimultimulti paged treda o tome kako je PS superioran... :d :d

To barem ne mora da se dokazuje, zato sto PS jeste superioran za igre u odnosu na PC.

Sjajan je. Osim za neki mmorpg, fps, rts, multiplej i slične stvari. Ali za sve ostalo je superioran. :)

@ATI FAN
Ja nemam pojma o čemu pričam kad kažem da sa rpgom nema veze a igra je savršena makljaža sa primesama rpga? :d

Sjajan je. Osim za neki mmorpg, fps, rts, multiplej i slične stvari. Ali za sve ostalo je superioran. :)

Odlicno filipenko, sedi 1. :beat: Inace multiplayer i drzi PC u zivotu kao igracku platformu. To je moje misljenje i ne bih da se i dalje raspravljamo i da idemo u offtopic.

Pozdrav. :wave:

E da naravno jedva cekam da je probam a ono sto je najbolje rekli su da je igra bash optimizovana i da je grafika odlicna ,ali bash svi su to rekli...za atmosveru je to vec poznato ...5

p.s. dobro je kad sve vishe i vishe portova izlazi za PC, e kad cu vidjeti GT 3 na PC...:wall:

Pozdrav i javljam kad je uzmem!

Poslednja izmena:
Na ps2 Onimusha je zakon.Tako da ako je port dobro uradjen samo uzmi i pichi!

M3 je napisao(la):
e kad cu vidjeti GT 3 na PC...:wall:

Nikad. :beat:

2 All: Sram vas bilo, pljujete konzole, a kad se pojavi neki dobar naslov sa istih onda se odusevite. :smackbum: Siguran sam da bi veliki broj vas voleo da vidi na PC-u igre kao sto su: Gran Turismo, Metal Gear Solid, Devil May Cry, God of War i druge, ali to ne zelite da priznate zato sto su to igre za "tamo neke" konzole.

Uff jos jedno vrzino kolo i jos jedan offtopic tipa PC VS ZX Spectrum :D
Pa jeste bolji je PC od Spectruma ali je zato C64 majka :d

Evo i moje dve pare

Iznecu samo jedan podatak koji ce sam govoriti za sebe bez dodatnih komentara a vazi za Americko i Japansko trzista i glasi> mnogo puta se dogodi da je broj jedan No1. naslov tj. najprodavaniji naslov za PS2 bude prodat u vise primeraka nego Top10 zajedno za PC platformu u datom trenutku(u zavisnosti od ponude igara). :banana:

Pa oni bas nemaju pojma jer da? :-devil-:

Poslednja izmena:
Onimushu nikad nisam igrao, jer ne volim takve igre, i ne razlikujem je od geek-zombiji-duhovi-deathmetal-machevi-filipenko igara...

2 All: Sram vas bilo, pljujete konzole, a kad se pojavi neki dobar naslov sa istih onda se odusevite. Siguran sam da bi veliki broj vas voleo da vidi na PC-u igre kao sto su: Gran Turismo, Metal Gear Solid, Devil May Cry, God of War i druge, ali to ne zelite da priznate zato sto su to igre za "tamo neke" konzole.
Tu se otprilike i završava spisak šta bismo želeli da vidimo na PC-u a da već nema :d

Poslednja izmena:
driver je napisao(la):
Onimushu nikad nisam igrao, jer ne volim takve igre, i ne razlikujem je od geek-zombiji-duhovi-deathmetal-machevi-filipenko igara...
Isto tako ni ja ne razlikujem NFS i ostalu boraniju od volan-gas-hip-hop-crnac-driver igara :d

Među arkadnim avanturama postoje neverovatne razlike i stvarno ne kapiram kako to neko ne može da vidi. Uostalom po toj logici zašto je God of war dobra igra kad je i ona u zombiji-duhovi-mačevi-bogovi-filipenko fazonu? Ideš napred i mlatiš, uz poneku prepreku.

Ma ja nemam nishta protiv toga, jednostavno ne igram te igre. A onimusha da moze bilo kako da se poredi sa GOWom, mozda bi i bila popularna igra. Igrao sam je davno, valjda drugi deo, i ono shto me je odbilo u startu, nije pricha ili bilo shta, vec upravljanje i sve jedno te isto, dooosadnoooo. God of war jeste arkadna avantura, duhovi, svashta, ali to u GOWu uradjeno sa smislom i na osnovu necheg shto je poznato. GOW je pricha iz antichke grchke, i radjeno je po pravoj antologiji, sad verovatno su izmishljali neke likove, ali tu su svi poznati bogovi, kreature i uklapaju se potpuno u atmosferu, pa ne znash shta je tu izmishljeno. Druga stvar je gameplay i originalnost, koji te jednostavno tera da igrash i da vidish shta ima dalje, kao stare dobre arkadne avanture pre 15-20 godina, shto se nije desilo ne pamtim kada na bilo kojoj platformi. Jednostavno morash da odigrash to da bi video o chemu se radi. I nije to najobichnija arkadna avantura, i experience je implementiran bash onako kako treba da se ne bavish njim i da ne bude to glavni posao u igri. Igra je jednostavno "pitka" i savrsheno izbalansirana u tezini, ne postoji takva. Da ne zaboravim muzichku podlogu koja je u rangu sa filmom Gladiator...

Poslednja izmena:
sve sve ali igra sa "...prinesama rpg kao sto su unapredjivanje oruzja, sakupljanje itema itd...." ... jednostavno mora da se odigra :p taj sjajan svet role play-a na koznolama...

eh te konzole....

Da konzole , eh da imamo barem 30% naslova kao te konzole onda bi bilo super...nego ajde ne moze sve :D
POz...

driver je napisao(la):
Ma ja nemam nishta protiv toga, jednostavno ne igram te igre. A onimusha da moze bilo kako da se poredi sa GOWom, mozda bi i bila popularna igra. Igrao sam je davno, valjda drugi deo, i ono shto me je odbilo u startu, nije pricha ili bilo shta, vec upravljanje i sve jedno te isto, dooosadnoooo. God of war jeste arkadna avantura, duhovi, svashta, ali to u GOWu uradjeno sa smislom i na osnovu necheg shto je poznato. GOW je pricha iz antichke grchke, i radjeno je po pravoj antologiji, sad verovatno su izmishljali neke likove, ali tu su svi poznati bogovi, kreature i uklapaju se potpuno u atmosferu, pa ne znash shta je tu izmishljeno. Druga stvar je gameplay i originalnost, koji te jednostavno tera da igrash i da vidish shta ima dalje, kao stare dobre arkadne avanture pre 15-20 godina, shto se nije desilo ne pamtim kada na bilo kojoj platformi. Jednostavno morash da odigrash to da bi video o chemu se radi. I nije to najobichnija arkadna avantura, i experience je implementiran bash onako kako treba da se ne bavish njim i da ne bude to glavni posao u igri. Igra je jednostavno "pitka" i savrsheno izbalansirana u tezini, ne postoji takva. Da ne zaboravim muzichku podlogu koja je u rangu sa filmom Gladiator...
Igrao sam ja kod ortaka na sonyju GOW malo, i igra je sasvim ok. E sad, meni nije nešto najbolje ikad ali je sasvim ok. Zato se i čudim kad kreneš da za jednu igru pričaš "mačevi-ovo-ono" a za drugu koja je jako slična nešto sasvim drugo.

A Gladiator je klasični plagijat filma Fall of the Roman Empire :)

M3 je napisao(la):
Da konzole , eh da imamo barem 30% naslova kao te konzole onda bi bilo super...nego ajde ne moze sve :D
POz...

kako kome.. meni su apsolutno nepotrebni ti naslovi jer se ne uklapaju u moj mentalni sklop :p...

To je druga pricha shto ti mislish da je akanje mentalni rad :)

vlada_o je napisao(la):
Iznecu samo jedan podatak koji ce sam govoriti za sebe bez dodatnih komentara a vazi za Americko i Japansko trzista i glasi> mnogo puta se dogodi da je broj jedan No1. naslov tj. najprodavaniji naslov za PS2 bude prodat u vise primeraka nego Top10 zajedno za PC platformu u datom trenutku(u zavisnosti od ponude igara). :banana:

Pa oni bas nemaju pojma jer da? :-devil-:

Pa sta? To je kao, neko, merilo kvaliteta?

Poslednja izmena:

@ATI FAN
Ja nemam pojma o čemu pričam kad kažem da sa rpgom nema veze a igra je savršena makljaža sa primesama rpga? :d

Zapravo ne, rekao sam da pojma nemas o cemu pricas, kada si ovu igru nazvao klasicnim console krsom, sto naravno nije istina i cista glupost sa tvoje strane.

@G!!!

Ko je ikada rekao da je ovo klasicni RPG ?
Ako nikada nisi odigrao nijednu igru iz serijala mislim da je glupo davati bilo kakav komentar... zar ne ?

Poslednja izmena:
ATI FAN je napisao(la):
Zapravo ne, rekao sam da pojma nemas o cemu pricas, kada si ovu igru nazvao klasicnim console krsom, sto naravno nije istina i cista glupost sa tvoje strane.
Ajde pročitaj ponovo:
Kakav bre crni RPG. Ovo je ****** u stilu Forgotten Realms Demon Stone-a, klasična akciona avantura gde tu i tamo nešto dobudžiš. Krš
Nigde ja nisam rekao da je ovo konzolni krš, nego da nije rpg a da je igra kao igra krš. Znači nigde nisam povezao tip platforme ili opredelio igru prema istoj. Drugim rečima glupost postoji, ali ne sa moje strane. :)

@filipenko:bolje digni ruke od ove uzaludne rasprave...playstation je sveti oltar na koji se ne sme pljuvati, vrhovni poglavar zabave i nebeske lepote...na kome NE MOZE BITI SHIT IGARA niti neuspeha, zato sto igre za njega japanci prave u shinto-manastirima...Shit je rezervisan za onaj mulj zvani PC...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno