Koju boju gledaš?![]()
OnePlus Nord 4 review
The OnePlus Nord 4, just like the Nord 3, is fairly competitive in its price class. The handset is a solid all-rounder with some standout features such as...m.gsmarena.com
Dosta dobar Nord 4.
Koju boju gledaš?![]()
OnePlus Nord 4 review
The OnePlus Nord 4, just like the Nord 3, is fairly competitive in its price class. The handset is a solid all-rounder with some standout features such as...m.gsmarena.com
Dosta dobar Nord 4.
Upravo, na Oxygen Updater.Jle' dobio neko Oxygen 15 na Nord 3?
Kako, moze li opis postupka ili link? Ja citam da je povučen OTA update krajem januara, jel ti dobro radi? EU ili global verzija roma? Moze i na pp...Upravo, na Oxygen Updater.
Jeste povucen taj update zbog nekih bugova, ali ovo je novi. Odlicno radi, kao i 14ka.Kako, moze li opis postupka ili link? Ja citam da je povučen OTA update krajem januara, jel ti dobro radi? EU ili global verzija roma? Moze i na pp...
Malopre ga aplicirah, sve radi top, hvala za info.Jeste povucen taj update zbog nekih bugova, ali ovo je novi. Odlicno radi, kao i 14ka.
U pravu si, stvarno su animacije vrhunske i tečne. Mnogo je veća razlika između OOS15 i 14, nego što je bila između 14 i 13. Još uvek istražujem šta je sve novo, recimo ne vidim ove silne AI funkcije kod slika kako se koriste... U svakom slučaju, odličan upgrade, baterija takođe ok za sada, hvala clanu @Running za instrukcije. 😃👍Meni animacije brutalno dobro rade kao i scroll. Trinity Engine radi svoje izgleda.
Kakva su ti iskustva na prvu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari