Šta je novo?

Oneplus 6 vs Xiaomi mi8

tetrapack

Slavan
Učlanjen(a)
22.03.2010
Poena
230
Ok, glava je zabolela od potrage za novim modelom i sledecim telefonom jer trenutni samo sto ne olupam.

Gledao sve i svasta i u uzi izbor su spala navedena dva modela.

Specifikacije i orevise poznate, al sad mi treba pomoc od vas mozda malo upucenijih jer do sad nisam koristio ni jedan od datih komapnija.

Unapred zahvalan!

Let the battle begin!

Sent from my XT1650 using Tapatalk

Sta znam, slicni su telefoni, oba imaju prednosti i mane...mislim da je OP6 zaokruzeniji uredjaj, ali je xiaomi jeftiniji...za koji god da se odlucis, neces pogresiti...oba imaju iste performanse u igricama i u ostalim stvarima...OP6 ima, cini mi se, bolje kamere...ali za xiaomi dolazi miui 10, pa ce verovatno doneti neka poboljsanja...zvuk pri snimanju videa je bolji na OP6, i tako...sta ti je najbitnije kod telefona? 🙂

Op6 ako ti lova nije problem.
Mada po meni samo dizajn i mogućnost da se vide notifikacije i procenat baterije u ćoškovima vredi 100+ € preko mi8

Poslednja izmena:
Skoro 600e, moze da se uzme s9 plus. Ako je bitna garancija.
Sto bi mu samsungov trash trebao? Da mu decembra ubiju sa update bateriju da bi kupio novi?
Koristio OPO do prosle godine, sad ga nasledili u porodici, svaki update je bio bolji od prethodnog i stabilan pre svega, applikacija nije pukla.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Zato trenutno koristis s7 edge [emoji14] Ja koristim s7 edge preko dve godine. Baterija jos uvek drzi kao kad je bio nov. Dan ipo lagano.
Koristim jer sam ga dobio mufte, prelazim na OP6 u drugom poluvremenu. 🙂 Ja malo vise verujem statistici, tako da znam sta je novembarski update uradio, a prvi put u zivotu ne smem da odradim update na novi android tj oreo jer je stabilan kao grcka vlada, a tek što je off time ubijen tek...
Tako da bilo koji od dva navedena ce da bude bolji od S9 po mom misljenju... :]]

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Da sam hteo Samsung stavio bi ga u naslov. Pa pre bih uzeo Huawei ili Honor nego Samsung.

Pala odluka na OP6 ceka se realizacija.

Hvala na odgovorima.

Sent from my XT1650 using Tapatalk

Mi mix 2s da uzmes i bog da te vidi:d 6GB/64GB je 440e na kp. Pogledaj beli, bruka izgleda, bar meni.
Pored njega moj izbor bi bio i Huawei Mate 10 Pro, iako mu je cipset vise na nivou proslogodisnjeg sd 835 i dalje bruka fon, posebno baterija. Ima ga dosta kod operatera, moze se naci za oko 450e sa 24 meseca garancije.

Ako bas mora izmedju ta dva gore, moj pik bi bio Mi 8, ali kad stigne global rom. Cenovno je bolji deal, i tek ce ici joa dole cena. Da ne govorim sad o tome, da su meni xiaomi uvek jedini izbor, cisto subjektivna stvar.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno