Šta je novo?

slashdance007

Cenjen
Učlanjen(a)
29.05.2011
Poena
180
Moja oprema  
CPU & Cooler
i5 10900k @5.2GHz & AK620
Matična ploča
MSI Z490 TOMAHAWK
RAM
2x16GB 4400MHz CL18 Kingston Fury Renegade
GPU
PALIT RTX 3070 Ti GameRock
Storage
Samsung 970 Evo Plus 500GB, Kingston SA2000 500GB, WD Blue 1TB
Zvuk
ASUS Xonar U7 MKII, JBL Quantum 100, Microlab FC 360
PSU
Seasonic Vertex GX-1000
Kućište
MS Industrial Titan 2 PRO + Arctic P14, Arctic P12
Monitor
Gigabyte G27Q 1440p 144Hz
Miš & tastatura
Kingston HyperX Core & Redragon Ranger M910
Ostale periferije
XBOX Controller
Laptop
Lenovo T15 Gen 1 (work)
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Kablovski internet
  3. ADSL
  4. Mobilni internet
  5. Wireless provajder
  6. ISDN
  7. Modemska 56k veza
Vidim nema tema za ovaj telefon.

Zanima me vaše mišljene o ovom telefonu. Mislim da je to trenutno najjeftiniji telefon sa Snapdragon Gen 3 chipsetom. Da li mislite da ovaj telefon ima prednosti u odnosu na recimo S24+

Za mene bi prednosti bile:
Snapdragon Gen 3
Cena
Ravan ekran
Baterija
Upotrevljive kamere Sony LTY-700

Mane
Položaj Senzora otiska prsta suviše nisko postavljen
Način nabavke i Dostupnost

Selfie kamera meni nije bitna uopšte, doplata za OnePlus 13 mislim da je previše iako je u skoro svakom segmentu 13 bolji od 13R (u manjoj ili većoj meri)

Koje je vaše mišljenje?

Vidim nema tema za ovaj telefon.

Zanima me vaše mišljene o ovom telefonu. Mislim da je to trenutno najjeftiniji telefon sa Snapdragon Gen 3 chipsetom. Da li mislite da ovaj telefon ima prednosti u odnosu na recimo S24+

Za mene bi prednosti bile:
Snapdragon Gen 3
Cena
Ravan ekran
Baterija
Upotrevljive kamere Sony LTY-700

Mane
Položaj Senzora otiska prsta suviše nisko postavljen
Način nabavke i Dostupnost

Selfie kamera meni nije bitna uopšte, doplata za OnePlus 13 mislim da je previše iako je u skoro svakom segmentu 13 bolji od 13R (u manjoj ili većoj meri)

Koje je vaše mišljenje?

Mislim da je OnePlus 12 bolja kupovina od njega, deluje mi da je jeftiniji a bolji, sem ako ti bas treba Snapdragon 8 Gen 3. Isto to mislim i za S24+. Realno Samsung ima bolje kamere, bolji ekran, ultrasonicni citac otisaka prstiju, ali ima Exynos procesor. Jedino sto OnePlus 13R ide u prilog sem Snapdragon 8 Gen 3 jeste bolji battery life od ova druga dva, ali ne mislim da oni imaju los battery life, samo da ovaj ima bolji.

Mislim da je OnePlus 12 bolja kupovina od njega, deluje mi da je jeftiniji a bolji, sem ako ti bas treba Snapdragon 8 Gen 3. Isto to mislim i za S24+. Realno Samsung ima bolje kamere, bolji ekran, ultrasonicni citac otisaka prstiju, ali ima Exynos procesor. Jedino sto OnePlus 13R ide u prilog sem Snapdragon 8 Gen 3 jeste bolji battery life od ova druga dva, ali ne mislim da oni imaju los battery life, samo da ovaj ima bolji.
Sve što si napisao je tačno, ja bih samo dodao OnePlus 12 ima zakrivljen ekran, najteži je i najveći telefon od ova 3 pomenuta.

Jako je teško odlučiti 🙄

Bio je jedan Vivo X100 Pro na oglasima za ~500e. To bi ti realno resilo rebus :D
EDIT: Evo ima sad Vivo X100 obican, porazmisli o njemu.

Poslednja izmena:
Jel kupio neko ovo cudo? Vidim da se pojavio kod Madjara, verujem da ga nece biti regularno po prodavnicama.

Ne znam kakva je situacija sa punjacem al verujem da ne dolazi u kutiji. Baterija i ostale specifikacije su top na papiru.

Ja sam odustao od OnePlus, poručio S25+ 🙂

Ovako, OnePlus nesumnjivo ima dobre telefone, sa vrlo dobim softwer-om, ali kao što si pomenuo manjak servisne podrske, loš quality control (zeleni ekrani...) putevi nabavke telefona (kod nas stižu telefoni za indijsko trziste, sa punjačem ali sa jednom SIM karticom... mnogo promenljivi se upliću koje kvare utisak. Takođe kasnija prodaja ide teže od drugih "zvučnijih" brendova

Odlučio sam da prvi put pružim šansu Samsung-u, da probam taj famozni UI, i nekako jedino njima (pored jabuke) verujem za beskontaktno plaćanje.

Ima da se kupi Oneplus 13, indijska verzija, sa punjačem i maskom. Da li preporučujete ovu verziju i ako ne, zašto?

Nazad
Vrh Dno