Šta je novo?

Mobilni telefon OnePlus 11 ili Google Pixel 7 Pro ?

Koji mobilni telefon kupiti

petar pan

Cenjen
Učlanjen(a)
11.12.2011
Poena
195
Sta bi ste vi uzeli OnePlus 11 16/256GB ili Google Pixel 7 Pro 12/128GB ? Zena resila malo da odmori od iP i resila da kupi Pixel sl.nedelje, estetski joj se bas svidja u hazel boji, kamera, kuckanje,itd. Medjutim vcrs smo imali priliku da vidimo uzivo OP 11 eternal green i svidi joj se. Odusevila se kakav haptics ima, milina za kuckanje, svidja joj se kad je cula i koliko baterija drzi, sve brzo radi, a ja se prijatno iznenadio njegovom kamerom. Izadjem napolje vec je mrak bio i na brzinu skljocnem jednu sliku cisto da uporedim sa Pixel 7 i mogu reci da je slika = Pixelu, nijanse mozda u pitanju,sad po danu kakva je to vec ne znam (citam da je posle nekog update na OP11 kamera bolja nego kad je vecina radila review). S23 Ultra nece, hoce malo da se razlikuje 🙃. Telefon menja na svake dve, do tri godine. Tako da je sad dilema koji uzeti.

OP 11 pre pixela uvek. Bar je moje iskustvo sa Pixelom takvo da ga ne bih gledao ponovo pre recimo serije 10, da eventualno isprave sve probleme koje taj telefon ima (da ne nabrajam sad,ima sve u Pixel temi i na forumima). A sa druge strane, moje iskustvo sa Oneplus telefonima je čista 10

Pixel 7 pro, 0 problema bukvalno.

Zavisi šta joj je bitno na telefonu...
Nekom su bitne kamere, nekom punjenje, nekom ovo nekom ono
Ja sam imao Pixel 7 kamera je brutalna, ali recimo punjenje kanta(brzina), svetlina ekrana loša, baterija loša...

Vrh Dno