stefanelos
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 03.12.2019
- Poena
- 95
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Scythe Shuriken 3
- Matična ploča
- MSI MPG B550I GAMING EDGE WIFI
- RAM
- 32GB Crucial 3200Mhz
- GPU
- EVGA GTX 1080 OC 8GB
- Storage
- 512GB NVME Samsung + 1TB Crucial NVME
- PSU
- Corsair SF600
- Kućište
- Cooler Master NR200P
- Monitor
- HP X32 165Hz
- Miš & tastatura
- Logitech G305 + GMK67 Silver Keychron Pro
- Ostale periferije
- PreSonus Eris E35BT
- Mobilni telefon
- iPhone 13 Pro 256GB
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Skoro uzeh 12R prezadovoljan sam, presao sa iPhone 13 Pro. Nisam dobio punjac, rece mi lik da su samo u prvoj turi telefona dobijali punjace, svi ostali dolaze bez punjaca. Punjac narucih sa Alija 20e, 100W super vooc. Vratih se na njega jer sam imao pre iPhone 5T koji sam kupio 2018 i evo ga kod keve i radi kao i prvog dana (baterija je malo slabija, ali i dalje brzo puni i sve na njemu radi)
Punjac videh da je legit, a vec sam narucivao oneplus punjace sa AE, nikad nisu bili problematicni. Kod nas nema punjaca, maskica i zastitnih stakala pa to mora da se naruci sve online. Za sad telefon drzim kao novorodjence, kako ga ne bih ogrebao ili ispustio. eSim me razocarao sto nema, ali nije dealbreaker meni.
Punjac videh da je legit, a vec sam narucivao oneplus punjace sa AE, nikad nisu bili problematicni. Kod nas nema punjaca, maskica i zastitnih stakala pa to mora da se naruci sve online. Za sad telefon drzim kao novorodjence, kako ga ne bih ogrebao ili ispustio. eSim me razocarao sto nema, ali nije dealbreaker meni.