Šta je novo?

One Plus 11 - Kineski uređaj - Global oxygen rom

josip2608

Cenjen
Učlanjen(a)
22.01.2014
Poena
170
Pozdrav svima,

prije nekog dana dobio sam Oneplus11 - kinesku verziju sa oxygenOS 13 instaliranim. Info za sve koji misle, bar u Hrvatskoj sve uredno radi sto se tice mreže.

Sve fercera ok, samo imamo problem sa OTA updejtom, nikako nece da se instalira. Stalno javlja da ima probleme, da se resetira update service ili resetira mob.

Sve sam probao i ništa ne pomaže. Koliko vidim kod njih nema opcije za update preko Local storagea, pa eto ako je itko imao slicnu sitaciju neka pomogne :)

Probao sam onaj oxygen updater, skine mi se zadnji incremental update kao zip, ali ga nikako nemogu instalirat

hvala unaprijed na svim prijedlozima

Probaj preko ove app..

Skini zip , prebaci ga u root interne memorije, pokreni app i ucitaj taj zip u nju. I sacekaj da zavrsi... Na kraju ces ti morati rucno da odradis reboot ako prodje update.

Moras da otkljucas bootloader i flesujes global rom ako mislis da ti radi OTA

Sta uradise sa ovim spajanjem sa Oppo, dosad si mogao sa MSM tool da flesujes sta hoces i da radi Ota i sve, bez otkljucavanja bootloadera, bili su uredjaji na kojim se najlakse software mjenjao i Stock i Custom. Sad je ovo komplikovano i rizicno.

a da sam znao da je tolika *******cija nebi ga uzeo :( steta jer radi bas extra.. al valjda ce smislit nesto

ovo mi danas izleti za ovaj update
"Both full & incremental OTA ZIPs for A.07 are available in the app, except for global/NA, which has only the incremental ZIP right now. That's because global/NA devices use Google OTA, which rarely delivers full ZIPs. From what we've seen, full ZIPs come out for these devices only when there's a new major update (e.g. OOS13 -> OOS14). Anyway, if you wish to install this update, just select the appropriate device in the app's settings (the app would auto-select it for you on first-launch), and whichever update method you prefer. Follow the installation guides and you'll be on A.07 in no time."
a skuzio sam, ovo je obavijest od oxygen updater programa.. tu kada stavim only full onda mi je system upd to date

Poslednja izmena:
Vrh Dno