Šta je novo?

One more step

time

Čuven
Učlanjen(a)
02.07.2005
Poena
780
odakle je pocelo da mi izbija ovo? za neke sajtove mi trazi za neke ne. trazilo mi je na metak.com i https://thepiratebay.se. njih se samo secam.da li da trazim neku gamad u racunaru ili se to svima pojavljuje?
xpcwkb9axma2hquzg.jpg

Desilo se meni par puta, ne znam na kojim sajtovima. Mislim da ima veze sa CloudFlare-om.

ima veze sa njim samo nisam lepo uhvatio sliku.u dnu pise Performance & security by CloudFlare.bilo bi lepo da neko ko se razume u problematiku objasni ko tu koga stiti.juce mi se pocelo pojavljivati pa sam pomislio da imam neku gamad. da li moze da se zaobidje jer prilicno smara i usporava surf.

Verujem da se koristi mobilni internet na desktopu i to Telekomov (Mtelov).

pa jel samo ja dobijam da popunim captcha?

Nikakva gamad ne bi trebalo da budu, nego je IP adresa koju koristiš na crnoj listi, zato što je korišćena za spam, mass mail, napade i sl. Ja to dobijam samo na Telekomovoj mreži, tj. njihovim GSM IP adresama.

Rekoh gore "ne bi trebalo da bude", jer ako nije, onda neka gamad koristi tvoj računar da bi vršila neke od pomenutih radnji i zagadjuje tvoju IP adresu. No, to bi već ti trebalo da znaš: šta si instalirao i kakve sajtove si posećivao.

Kod mene isti slucaj na Kopernikusu, zbog privatne IP adrese. Ta javna koju delim sa ostalima je blacklistovana...

Nazad
Vrh Dno