Šta je novo?

Once upon a time in America prevod

sinke

Čuven
Učlanjen(a)
18.10.2000
Poena
620
... Potreban mi je prevod, ne mogu nigde da iskopam hrvatski ili srpski. Da, prvo sam poslao u pogresnu "sobu" thread pa se izvinjavam onima koji prate i tu "sobu".

Ma meni treba film :)

E ocu i ja Bilo jednom u ameriku :) , moze neka zamena ako odgovara?!
Film je zakon :)

E da, koja verzija filma je u pitanju? Odnosno koliko traje i na koliko diskova dolazi? Na netu sam našao engleske titlove za 3 CD-a.

Heinz je napisao(la):
E da, koja verzija filma je u pitanju? Odnosno koliko traje i na koliko diskova dolazi? Na netu sam našao engleske titlove za 3 CD-a.

Au ljudi al' me cimate, primim notifier i taman se ponadam da je neko poslao prevod a onda... :)
Verzija filma je na 2CD-a. Vidim izgleda da cu ga gledati na engleskom, mada gledao sam film 1 ili 2x ali hteo sam jos jednom posto je dobar. Sto se razmene tice, Omnik, Subotica je prilicno daleko da bi se to resilo, potrazi nekog iz lokala sigurno i neko na forumu ima.

Skrenuo bih paznju na upis željenih prevoda na sajtu mome:

http://www.pootnik.com link Tražim prevod za film.

Tamo možete upisati šta vam treba. Pošto imam sada neke nove izvore prevoda iz VHS tabora, a napravio sam i par programa za konverziju u Micro DVD format, ima šanse da se dođe do dosta prevoda i za starije naslove za koje nema DivX prevod.

Sada lista nije natrpana glupostima. Cena za to je malo komlikovaniji upis, koji ne radi iz lite (home) režima.

Drunk Devil je napisao(la):
Skrenuo bih paznju na upis željenih prevoda na sajtu mome:

http://www.pootnik.com link Tražim prevod za film.

Tamo možete upisati šta vam treba. Pošto imam sada neke nove izvore prevoda iz VHS tabora, a napravio sam i par programa za konverziju u Micro DVD format, ima šanse da se dođe do dosta prevoda i za starije naslove za koje nema DivX prevod.

Sada lista nije natrpana glupostima. Cena za to je malo komlikovaniji upis, koji ne radi iz lite (home) režima.

E a jel moglo to malo komplikovanije ? :) Zao mi je ali nije mi pomoglo, +jos nesto i ne radi sada sajt, blokira nesto.

sinke je napisao(la):
E a jel moglo to malo komplikovanije ? :) Zao mi je ali nije mi pomoglo, +jos nesto i ne radi sada sajt, blokira nesto.

Tvoje zajedljive primedbe nece ponoci da nadjesh titl koji ti treba. Sajt je rezultat moje dobre volje i truda. Ako nesto ne valja to mozhesh javiti na kulturan nachin. Inache sad sam bio tamo i sve radi kao podmazano.
Povremenih poteskoca ima sigurno, ali takav nam je Internet.
Prochitaj uputstva, pa cesh videti mozhda razloge zashto ti nije proshao upis. A najbolje je da pastujesh sa IMDB i naslov i # . Ako je njih 100 uspelo, ne vidim zashto ne bi i ti...

Ima dobrih razloga zashto je upis tako cepidlachki uradjen. Da nije tako, vec bi bilo preko 700 upisa, od kojih bi vishe od pola bilo totalno bez veze, titlovi koji su vec na sajtu, neprecizni naslovi i tako dalje....
Ko bi uopshte gledao tako dugu listu gluposti?

U toku je konverzija dosta titlova sa VHS-a. To ide dosta sporo, a ima i naslova koje chovek jednostavno nema. Danas ide gore 10-ak komada...

Nazad
Vrh Dno