Šta je novo?

Onaj sajt sa .am

pTomic

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
31.01.2002
Poena
660
Nije bas pozeljno ici na doticni jer se redovno fasuje TROJANAC, Dynac ili tako nesto PLUS sto vam ubaci i dialer. :cuss: :cuss:

For moderators:

Nisam rekao ruzne reci na C****, K** ...

delimir je napisao(la):
mislis www.cracks.am

Jeste, jeste, i trojanac i dialer, NIKAKO ne posecivati taj sajt - steciste bluda i poroka... :what: :S ... ;)

Za one koji ne znaju, vidim da ima i takvih:

Na "tom" sajtu, kada nadjete sta vam treba (ko zna, mozda vam treba i ono iz pop-upova :) ),
ne kliknete na ono YES u 1. prozoru nego NO,
onda obavezno kliknete na X na sledecem prozorcetu,
onda ponovo NO na novom prozoru i
tek sada kliknite na download the file koji ste trazili.

Smesno kako se uvek nekako "u samoodbrani" odmaknem od monitora kad krenu da iskacu, a zaboravio sam da otkacim "refuse pop-ups"... :eek:

drapin je napisao(la):
Jeste, jeste, i trojanac i dialer, NIKAKO ne posecivati taj sajt - steciste bluda i poroka... :what: :S ... ;)
Što? Uz odgovarajuću odbranu nema ni jednog popupa, ni pokušaja da se instalira trojanac, čak ni tekstualnih reklama :)
A sajt je prava apoteka, nema premca po količini lekova i ažurnosti dodavanja novih cheers
Jedina je beda što ne podržava download managere.

jddipqd je napisao(la):
...

Jedina je beda što ne podržava download managere.

Sta ce ti DM za 5-20 KB tezine...

Inace, sajt je dobar za svoju namenu, ne mogu da verujem da neko klikne na YES kad mu iskoci dialer i sl. glupost :eek: :rolleyes: :)

][V][ATRIX™ je napisao(la):
...
Problem je što se meni DM pali po defaultu.

Kod Flashgeta samo ga iskljucis kada prikaze download, i pocne windows da skida....

cheers

Koristite neIE browser :)

ajvonn je napisao(la):
Kod Flashgeta samo ga iskljucis kada prikaze download, i pocne windows da skida....
Muka je što se ie nešto istripovao i neće sam da pokrene download. A kod opere to ne funkcioniše :(

][V][ATRIX™ je napisao(la):
...

Inace, sajt je dobar za svoju namenu, ne mogu da verujem da neko klikne na YES kad mu iskoci dialer i sl. glupost :eek: :rolleyes: :)
Sve je receno ;)

re

Pa stvarno! cheers

Vrh Dno