Šta je novo?

ON-OFF za učionicu

Ji 4Tze

Administrator
Administrator
Učlanjen(a)
09.04.2001
Poena
845
Deci u školi treba obezbediti klimu, pa mi treba predlog za neku on-off klima za učionicu u školi, naravno roditelji skupljaju pare pa treba o budžetu da se povede računa, za ugradnju sam se snašao ali kaže mi "vidi na e-ponudi" za uređaj :) reko bolje mi ovde da pitam pošto ne znam šta je pouzdano od uređaja, ili je sad više svejedno, sve rade isto dobro ako se dobro ugrade?
18ca, 60m2 je kabinet. Neki predlog?

I meni je to odmah palo na pamet, da je bolje inverter ali me je baš majstor i razuverio, obzirom da će samo za hlađenje da se koristi a prostor je višlji (učionica).

Koliko visok prostor (zbog kubikaže)? Jer ako su stare "švapske" škole iz Vojvodine...
Koliko je djaka odprilike u tom prostoru?
Nije loše znati jer obično takvi prostori idu na sistemsko hlađenje jer je ono efikasnije.

Takođe preporučujem da uzmete inverter(e). Efikasniji, moderniji...

Deci u školi treba obezbediti klimu, pa mi treba predlog za neku on-off klima za učionicu u školi, naravno roditelji skupljaju pare pa treba o budžetu da se povede računa, za ugradnju sam se snašao ali kaže mi "vidi na e-ponudi" za uređaj :) reko bolje mi ovde da pitam pošto ne znam šta je pouzdano od uređaja, ili je sad više svejedno, sve rade isto dobro ako se dobro ugrade?
18ca, 60m2 je kabinet. Neki predlog?
Sa e-ponude

Vox IVA1-18IR inverter klima uređaj cene​

VOX IVA118IR Kapacitet klime u BTU 18000 - Tehnologije Jonizator Joni su naelektrisane čestice vazduha, važne za zdravlje respiratornog sistema i tela u celini, jer stimulišu cirkulaciju. Klima uređaj koji ima jonizator smanjuje negativne efekte na minimum, stvarajući negativne jone koji se kače na čestice vazduha koje su pozitivno naelektrisane, poput prašine i drugih čestica u vazduhu, uništavajući ih tokom samog procesa. Vitamin C Filter Vitamin C filter, glavni antioksidans na svetu, obogaćuje vazduh u sobi. Klima uređaj ispunjava vazduh vitaminom C koji ima pozitivan efekat na kožu, sm.
od 60.789,00 do 68.990,00 din

Iskreno nek se uzme vox. Skola je bezuslovna garancija 5 godina je must have. E sad ako se ima para za inverter sjajno. To je 40000 za 12 btu. Ako je veca ucionica i svakako ima dosta djaka(grejnih tela) sjajno bi bilo 2x 12. Ako je budzet frka 18btu i nekako da se postavi da duva gde ne smeta.

Nazad
Vrh Dno