Šta je novo?

Omega drajveri

Vocko

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
30.06.2000
Poena
679
Skinuo sam najnovije Omega drajvere i u uputstvu pise da imaju u sebi Ati Control Panel. Posle instalacije nisam dobio nikakav kontrol panel, a i nigde za vreme instalacije nisam pitan da li zelim da instaliram isti.
Os je w2k+sp3
Kako da ukljucim taj control panel ? Skinuo sam naknadno Control Panel sa Ati-jevog sajta, ali me zanima da li postoji resenje bez naknadnog instaliranja kontrol panela.

Vocko je napisao(la):
Skinuo sam najnovije Omega drajvere i u uputstvu pise da imaju u sebi Ati Control Panel. Posle instalacije nisam dobio nikakav kontrol panel, a i nigde za vreme instalacije nisam pitan da li zelim da instaliram isti.
Os je w2k+sp3
Kako da ukljucim taj control panel ? Skinuo sam naknadno Control Panel sa Ati-jevog sajta, ali me zanima da li postoji resenje bez naknadnog instaliranja kontrol panela.

Ja ih jos nikad nisam instalirao ali u READ ME pise da je C.P. vec tu. Inace tu pise i da ne treba instalirati ATI-jev C.P. Jesi li ranije imao instaliran C.P. ? Znaci pod advanced nemas nista???

Nemam ama bas nista pod advanced, sem standardnih win tab-ova.
Inace u readme-uje kaze da treba da se skine prethodni CP, a ne da ne treba da se instalira
Ne znam sta da radim,a treba mi CP da bih podesio setovanja...
Probacu sutra da stavim Ati Control Panel, cu da javim sta je bilo, ali me i dalje zanima sto mi se CP nije pojavio uz instalaciju.

Vocko je napisao(la):
Nemam ama bas nista pod advanced, sem standardnih win tab-ova.
Inace u readme-uje kaze da treba da se skine prethodni CP, a ne da ne treba da se instalira
Ne znam sta da radim,a treba mi CP da bih podesio setovanja...
Probacu sutra da stavim Ati Control Panel, cu da javim sta je bilo, ali me i dalje zanima sto mi se CP nije pojavio uz instalaciju.

Pa dobro, ako ih skines i pobrises iz registry-a, kao da ih nisi ni imao, sad cu da se bacim na download da jih probam i ja.

:wave;

P.S. Cim imaju 12Mb, moraju da imaju C.P. integrisan ( Catalyst 3.1 ~ 6Mb + C.P. 6Mb)

:confused: Zaista neverovatno...kod mene isto 2000+SP3 isti Omega - vse se instaliralo lepo i "samo od sebe"... Nemam pojma, proveri kolika ti je velicina fajla, tj. da li se dobro download-ovao...instalacija CP-a sledi nakon male pauze posle instalacije drajvera - da nisi mozda odmah reboot-ovao posle drajvera, pa da nije stiglo na vreme da nastavi ?...mozda da pokrenes ponovo setup jos jednom da vidis sta ce da se desi...:confused:

Upravo ih skidam, ali traje citavu vecnost..... Imam neke probleme u Moorhuhn-u. Trese mi se slika, secka neverovatno...

Skinuo sam ih, instalirao bez problema, u moorhuhn-u su nestali problemi, C.P. izgleda bolje nego obican, sad cu da pustim Mark pa da vidimo... 6484... bedno, za 300 manje :p :p :p :D

drapin je napisao(la):
:confused: Zaista neverovatno...kod mene isto 2000+SP3 isti Omega - vse se instaliralo lepo i "samo od sebe"... Nemam pojma, proveri kolika ti je velicina fajla, tj. da li se dobro download-ovao...instalacija CP-a sledi nakon male pauze posle instalacije drajvera - da nisi mozda odmah reboot-ovao posle drajvera, pa da nije stiglo na vreme da nastavi ?...mozda da pokrenes ponovo setup jos jednom da vidis sta ce da se desi...:confused:

Ja sam odmah reboot-ovao, a posle sam pokrenuo reinstall i nista nije bilo od CP-a. Mozda je do toga sto nisam sacekao par sekundi.
Sada vise nema veze, jer kartica opet ide na policu.
Ne da mi sestra vise da koristim njen komp :(, but what the hey ;)

Morash da deinstalirash stari kontrol panel pa tek ondak da instalirash omega driver.. tako bi trebalod ati radi..barem kod mene radi.
Mada rade i sa drugim control panelima.

zilet je napisao(la):
Morash da deinstalirash stari kontrol panel pa tek ondak da instalirash omega driver.. tako bi trebalod ati radi..barem kod mene radi.
Mada rade i sa drugim control panelima.

Nisam imao stari CP, jer je pre toga u masini bila nV kartica :)
Videcu danas kod Muzzy-a da li ce da se instalira kako treba.

Vrh Dno