Ugljesa_kv1
Čuven
- Učlanjen(a)
- 29.12.2001
- Poena
- 609
dajte link gde da ih nadjem
kartica je Gigabyte Radeon 8500LE
kartica je Gigabyte Radeon 8500LE
Ugljesa_kv1 je napisao(la):to sami uradio ali pola linkova uopste ne radii [/QDefinitivno postoji neki problem oko skidanja ovih drajvera kad sam ih trazio jedva sam ih nasao kad se ode na omega sajt pa ati sekciju pa na sajt za download meni nije dao da skinem drajvere.Nasao sam ih ne secam se tacno gde![]()
Kokos je napisao(la):Ugljesa_kv1 je napisao(la):to sami uradio ali pola linkova uopste ne radii [/B][/QDefinitivno postoji neki problem oko skidanja ovih drajvera kad sam ih trazio jedva sam ih nasao kad se ode na omega sajt pa ati sekciju pa na sajt za download meni nije dao da skinem drajvere.Nasao sam ih ne secam se tacno gde![]()
nije ti dao zato sto jedan od linkova trazi da se registrujes i ulogujes pa tek onda mozes da skidas dok sa drugog linka mozes da skida bez tih gluposti
He, pa jes', ali nije to TO...jazza je napisao(la):A ako to ne radi onda idi na www.atitech.ca pa skidaj drajvere za built by ATi kartice. To mora da radi sigurno... :wave;
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari