- Učlanjen(a)
- 17.03.2001
- Poena
- 679
Cale doneo sa posla digitalni fotoaparat Olympus camedia 40zoom. Dali su mu ga posto sutra ide na teren (gradjevinac je pa treba da snimi neku zgradu). U firmi su mu dali samo go aparat i baterije, znaci bez USB kabla. Posto imam mp3 player koji podrzava smart media kartice, palo mi je na pamet da stavim karticu u player, povezem ga sa kompom i skinem slike sa kartice. Medjutim, softver playera mi je rekao da kartica nije formatirana i pitao me je da li hocu da je formatiram, na sta sam stisnuo cancel. Pretpostavio sam da su formati razliciti, i nisam hteo dalje da cackam. Medjutim, kada sam vratio karicu u aparat, on nije hteo da udje u meni, nego je samo nudio da formatira karticu, a kada se to pokusa on prijavi "card error". Posle nekoliko bezuspesnih pokusaja, ponovo sam stavio karticu u player, i formatirao sam je. Snimio sam mp3 i player sa tom karticom radi savrseno. Kad sam je vratio u aparat, opet isti card error...
Sta da radim? Hajde vlasnici olympusa... jel mi za formatiranje kartice treba kabl i softver, mada bi tako nesto bilo veoma glupo. Zasto aparat nece da formatira savrseno ispravnu karticu?
Jako mi je hitno, cale sutra ujutro treba da ide van BGa da snima to, i ne zna sta da radi.
Sta da radim? Hajde vlasnici olympusa... jel mi za formatiranje kartice treba kabl i softver, mada bi tako nesto bilo veoma glupo. Zasto aparat nece da formatira savrseno ispravnu karticu?
Jako mi je hitno, cale sutra ujutro treba da ide van BGa da snima to, i ne zna sta da radi.