Šta je novo?

OLYMPUS E-400?

Benny Blanco

Slavan
Učlanjen(a)
25.11.2005
Poena
380
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel I7 10700k & Arctic Liquid Freezer II 280
Matična ploča
Asus TUF Z590 Plus
RAM
G.Skill 3200 32GB
GPU
Gigabyte gaming OC RTX 3070
Storage
samsung 980pro 1tb, WD 3TB
Zvuk
Motu M2, Dyens Ampino, Monitor Audio BX2
PSU
Silverstone Strider 750w
Kućište
CoolerMaster Stormtrooper
Monitor
DELL S2719DGF
Miš & tastatura
hyperX alloy FPS, Logitech G Pro
Mobilni telefon
S21+
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Poslednja izmena:
Za 300€ je Nikon D40 1,2 i 3 izbor.

Koliko ja znam za te pare nema ni jedan Canon DSLR.

PS: gle koincidencije - eno ti ga D40 u oglasima preko Maxe za malo preko 300€.

Za 300Eur ne moze ni D40, barem ne sa objektivom, takodje ni kod Maxe (310eur je samo telo).

Benny, da li ti zelis DSLR, prosumer ili mozda kompakt? Sta planiras da fotografises, da li ti je bitan video mod, zum, velicina i tezina aparata?

300eur je premalo za bilo kakav (nov) DSLR, a od ostalog mozes da biras... Npr Canon A650IS, ili S5IS ako zelis ultrazoom. Pre svega vidi sta ti treba, a onda ce da se javi neko sa pravim predlogom za tebe :)

edit:
A ponudu i cene kod nas mozes da vidis ovde

Poslednja izmena:
Polovno me ne zanima, tako da DSLR otpada, ***a.
Velicina i tezina nisu bitni.
Fotografisao bi od portreta do pejsaza, zum veoma bitan ali ne i presudan.

Ako pod video modom mislis rez i fps kojim snima filmice to takodje nije bitno.

Canon A650IS bi najradije uzeo ali probija mi budzet.

Pogubio sam se u moru modela, pa me zanima da li ima neki best buy do 300e. (280e + 8gb mem)

edit. ne bih polovno, drugar se nedavno opekao sa jednim polovnim DLSR bez garancije, posle 2-3 meseca otisao mu je neki chip, i sada mu stoji za ukras.
mada na ovom sajtu sto si mi dao ladno mi se Canon A650IS uklapa u budzet :D
lahva

Poslednja izmena:
ja gledam cenu za ovaj E400 i ne shvatam - jel to samo telo ili i jedan objektiv (i koji?)
ako je to bez objektiva (kao što bih rekao da jeste), ni to ti se ne uklapa u budžet...

inače, da sad biram (i da već nemam ovaj aparat), verovatno bih i ja gledao neki aparat iz A6x0 serije

:wave:

ja gledam cenu za ovaj E400 i ne shvatam - jel to samo telo ili i jedan objektiv (i koji?)
ako je to bez objektiva (kao što bih rekao da jeste), ni to ti se ne uklapa u budžet...

inače, da sad biram (i da već nemam ovaj aparat), verovatno bih i ja gledao neki aparat iz A6x0 serije

:wave:

ni meni nije jasno za e400:zgran:

CANON S5 IS deluje prilicno zanimljivo...

Ako možeš da se strpiš koji dan ja ću danas-sutra da se odšetam do Metro-a pa ti javim koliko je tamo Nikon D40 - zadnji put kada sam bio koštao je oko 29.000,00 (kit).

Ako ti veličina-težina-video nisu bitni, a fotografije jesu - stvarno mislim da treba da se stisneš za D40 - kad uporediš DSLR (bilo koji) i sve ostalo (bilo koje) - razlika je ko dupe i oko.

nema zurbe, ne bih da dam 300e i posle da vidim da sam za malo vise mogao da uzmem SLR.

nema zurbe, ne bih da dam 300e i posle da vidim da sam za malo vise mogao da uzmem SLR.

SLR imas i za puno manje para ;) Gledaj da uzmes digitalac :d E sad, za 300e neces bas mnogo da se ofajdis. Bolje uzmi neki polovam koji nije mnogo presao, do 10k fotografija recimo. Imas na dizajn zoni oglase. Nek ti to bude reper za kupovinu. Inace mozes da nadjes dobro ocuvan kit D40x za 300e, sto je bolja kupovina od D40.

neke stvari je ok kupiti polovne kao recimo graficku(ili radi ili ne), ali neke ne.
Hard disk ne bih kupio polovan nikada, isto tako ni digitalac, vec sam napisao da mi drugar ima privezak u vidu dslra od 400e. (moze da ga koristi i kao svechnjak)

Nisam stigao do Metroa, ali išla mi je drugarica, pa sam je zamolio da pogleda i odgovor je 34.000,00 i nešto ... :d

***a nisu svojevremeno odreagovali na one prve skokove kursa oko nove godine, ali evo nivelisali su cene - mada i dalje su najjeftiniji ...

Mada gledam onaj maxin oglas :
Nikon D40 + objektiv 18-55mm + 55-200mm..................... 420 €, takođe novo i garancija

može i kombinacija D90 i D40 modela i bez objektiva, cena je tad 790 evra za Nikon D90 i 310 za Nikon D40...

Nema mi logike da je ova jeftinija cena bez dva objektiva za D40 - vrede oni puno više od 110€.
100% je 310€ za kit varijantu - nazvao bih ja maxu da proverim ovo ...
U svakom slučaju - ako možeš da namakneš svih 420€ - ponuda sa dva objektiva za D40 je odlična.

Slazem se i ja sa tim; ali ne znam da li ti je problem tih 120Eur preko... plus torbica i kartica :)

Problem je :D, moram i neke zvucnike da kupujem tako da nista od svega,
uzecu Canon Digital IXUS 80 IS:zgran:
dok ne skupim pare za nesto bolje.
poz:wave:

Problem je :D, moram i neke zvucnike da kupujem tako da nista od svega,
uzecu Canon Digital IXUS 80 IS:zgran:
dok ne skupim pare za nesto bolje.
poz:wave:

Pre nego što se zaletiš na Canon-a - pogledaj ovaj link.

Mislim da ti je to jako dobra kupovina.

Nazad
Vrh Dno