Šta je novo?

Olympus C-770 Movie ?!?

Doni B.

Slavan
Učlanjen(a)
02.07.2004
Poena
301
Izvinjavam se sto vas maltretiram ponovo ali mukotrpnim surfovanjem sam da kazem suzio broj kamera koje mi se cine pogodnim.

Pitanja oko kojih bi voleo da cujem prepisku su:
1. Da li se sa C-765 ultra zoom gubi nesto i koliko u odnosu na naslovni?
2. Kodak Easyshare DX6440 i Canon Powershoot A80, sta je bolje?

Da li neko ima iskustva sa ovim aparatima.
Hvala unapred! :wall:

Oly C770 ima mpeg4 kompresiju snimljenog videa,i samim tim dosta manje zauzima memorije,cini mi se oko 4-5 puta manje

a80 je bolji od kodaka svakog :)

hm, vidi ti ovo. uvek sam verovao kodaku.
pa kodak outguns a80. stekao sam utisak da se kodak pljuje, pa reko bas da vidim sta oni rade...cujte, ovo ako radi to je super aparat.

SCHNEIDER-KREUZNACH VARIOGON 4X Optical Zoom Lens

With the DX6440 you get impeccable detail and sharpness courtesy of the pro-quality, precision-crafted lens.
Powerful 4X optical zoom (33-132 mm equivalent) from the leader in lens optics technology
3.8X Advanced Digital Zoom
Stunning clarity for small and large prints
KODAK Color Science inside for consistently vivid color edge to edge
Multi-zone auto focus delivers incredible sharpness, no matter where your subject is in the frame

http://www.kodak.com/eknec/PageQuerier.jhtml?pq-path=1054&pq-locale=en_US

Kodak nema manuelni fokus, a ja onom hibridnom AF senzoru ne bih bas mnogo verovao, svi su oni losi u slabom svetlu.

Vala, ako se taj kodak slabo snalazi sa malo svetla, onda se može reći da ni jedan od navedenih aparata nije neki dobar za takve situacije. A80 je samo prosečan (da ne kažem neku težu reč) što se tiče ovakvih situacija (AF lampa praktično nema funkciju), granica donje količine svetla je niža za C770 (par % u odnosu na A80), a taj kodak nažalost probao nisam...

Vrh Dno