Šta je novo?

OLED tastatura

u bre, al' ovo nadr*ano izgleda :d
mnogo lepa ideja...pitanje je koliko ce to cudo da kosta

Covece super stvar, ovako nesto mi treba, a onda lepo iskljucis slova i ucis na silu slepo kucanje.

Jaoj kako je doobra stvar :) Oću takvu za rođendan ;)

Poslednja izmena:
Ja sam je vec porucio kao poklon za zenidbu, tako da, cim se pojavi u regularnoj prodaji, eto mene kod matichara :d

Wow, bas mocna stvar, zabavna a i korisna.Mada, ne ocekujem cenu ispod 50-70 evra.

U je... pa ja već živim u budućnosti znači... ovo ima i kod mene u firmi, doduše u malo primitivnijoj formi... :d ( prelepljeni tasteri na notebooku, posto nije ispisan yu raspored za ćirilicu :S: )

Lepo izgleda ali ja ovo sebi ne bih uzimao, jer kad se iznerviram glavni predmet za kanalisanje mog besa je tastatura, a to je jedina stvar na mom stolu koja kosta manje od 1000din i nece mi biti zao ako je polomim. Sad imam neku a4tech (5-ta tastatura po redu) vrlo je jaka izdrzala je i napad kljestima koje su mi tu slucajno bile pri ruci :D

Sva sreca da si sklonio sekiru koja je bila pored stola posle
cepanja drveta, onda sigurno ne bi prezivela napad :D :D

Invader je napisao(la):
Lepo izgleda ali ja ovo sebi ne bih uzimao, jer kad se iznerviram glavni predmet za kanalisanje mog besa je tastatura, a to je jedina stvar na mom stolu koja kosta manje od 1000din i nece mi biti zao ako je polomim. Sad imam neku a4tech (5-ta tastatura po redu) vrlo je jaka izdrzala je i napad kljestima koje su mi tu slucajno bile pri ruci :D
Mi kao da smo u nekom srodstvu......ja isto lesim tastaturu skoro svakog treceg dana....pa sad na njoj mora da se kuca ko na pisacoj masini
:crash: a kuciste mi izgleda kao konzerva kad se iznerviram svasta radim.....ja sam isto izmenjao dosta tastatura sad imam neku Genius od ~500din onu najgoru
hahahahaha klesta mi jos nisu pala na pamet ....moram da probam :D :d
a sto se tice tastature nista specijalno u odnosu na ovu -Zboard http://www.zboard.com/us/
za bf2 npr http://www.zboard.com/enlarge/zoom.... 2&image=BF2keyset.jpg&country=us&board=false

Poslednja izmena:
@M!ST!CX
Moguce nikad se ne zna :D
Sad imam novo kuciste pa ga cuvam, ali staro sam toliko izmaltretirao da je lim koji drzi plocu isapao iz lezista tako da je ploca malo virela sa desne strane :)
Jednom sa udario kicste odozgo tako da se ceo zadnji deo nakrivio na levu stranu pa sam morao da ga ispravljam.
E da slomio sam jedan modem kad mi je pukla veza po stoti put za redom, to me je bas iznerviralo :)

@sikili
Ma sekira je daleko od stola :D

Invader je napisao(la):
@M!ST!CX
Moguce nikad se ne zna :D
Sad imam novo kuciste pa ga cuvam, ali staro sam toliko izmaltretirao da je lim koji drzi plocu isapao iz lezista tako da je ploca malo virela sa desne strane :)
Jednom sa udario kicste odozgo tako da se ceo zadnji deo nakrivio na levu stranu pa sam morao da ga ispravljam.
E da slomio sam jedan modem kad mi je pukla veza po stoti put za redom, to me je bas iznerviralo :)

@sikili
Ma sekira je daleko od stola :D
meni je prosla ploca napukla ~1.5cm od lupanja i sutiranja(sada mi je kuciste na stoju ali i dalje se desi kad se bas iznerviram da ga sutnem)

OLED displaj i to u boji ,ma nece ovo biti ispod 100 evri ,dobro je ovo kad igrash pa pokazuje komande ,ali pre bih uzeo neku wifi tastarutu i mish

M!ST!CX je napisao(la):
meni je prosla ploca napukla ~1.5cm od lupanja i sutiranja(sada mi je kuciste na stoju ali i dalje se desi kad se bas iznerviram da ga sutnem)

Ako nije tajna, koliko si monitora do sada promenio? :smash:

a bre u koji off vi odoste :d
pokupujte skupe periferije pa ce vam biti zao da ih krsite, pa se necete imati cime hvaliti ovde :d

a sto se tice cene tastature, mislim da ce ipak biti ispod 100 evra...jeste u pitanju OLED u boji ali su ti paneli postali dosta jeftiniji u zadnjih godinu dana...

Nazad
Vrh Dno