cyberdude
Čuven
- Učlanjen(a)
- 24.12.2002
- Poena
- 630
Mi kao da smo u nekom srodstvu......ja isto lesim tastaturu skoro svakog treceg dana....pa sad na njoj mora da se kuca ko na pisacoj masiniInvader je napisao(la):Lepo izgleda ali ja ovo sebi ne bih uzimao, jer kad se iznerviram glavni predmet za kanalisanje mog besa je tastatura, a to je jedina stvar na mom stolu koja kosta manje od 1000din i nece mi biti zao ako je polomim. Sad imam neku a4tech (5-ta tastatura po redu) vrlo je jaka izdrzala je i napad kljestima koje su mi tu slucajno bile pri ruci![]()
meni je prosla ploca napukla ~1.5cm od lupanja i sutiranja(sada mi je kuciste na stoju ali i dalje se desi kad se bas iznerviram da ga sutnem)Invader je napisao(la):@M!ST!CX
Moguce nikad se ne zna
Sad imam novo kuciste pa ga cuvam, ali staro sam toliko izmaltretirao da je lim koji drzi plocu isapao iz lezista tako da je ploca malo virela sa desne strane
Jednom sa udario kicste odozgo tako da se ceo zadnji deo nakrivio na levu stranu pa sam morao da ga ispravljam.
E da slomio sam jedan modem kad mi je pukla veza po stoti put za redom, to me je bas iznerviralo
@sikili
Ma sekira je daleko od stola![]()
M!ST!CX je napisao(la):meni je prosla ploca napukla ~1.5cm od lupanja i sutiranja(sada mi je kuciste na stoju ali i dalje se desi kad se bas iznerviram da ga sutnem)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari