Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
haf je bolji.
ali zasto uopste razmatras nesto sto ti "je jezivo ruzno"??? ako kupis takvo nesto nikad neces biti zadovoljan, kakve god performanse davalo.
Ma nemam pojma, tu ruznocu bih mozda kompozovao za mnogo jednostavniji sistem montiranja hdd-ova ali je problem sto sam esteta
Bas, bas nisam pametan sta da radim.
STa je sve na strani hafa?
Jedini problem sa hdd cage je sto ne moze biti montiran sa diskovima na stranu i ventilatorima spreda, ali to se izgleda moze lako modovati. Ne mogu ti reci puno o tome jer nisam ulazio u detalje, ali i ja planiram troopera pa sam poceo da se raspitujem.
licno, nije mi jasno zasto trooper nije uradjen po istom receptu kao i haf-ovi nego su napravili mini eksperiment sa nekim sitnicama.
trenutno i ja vodim dilemu oko izbora kucista i trooper vodi za sada. najveca prednost mu je dizajn i to ga izdvaja od kucista koja bi mogla biti funkcionalnija.
velicina, mogucnost e-atx ploca, hladjenje, prostranost(uslovno).
a sto mora cm? ako ces vec "agresivan" izgled kucista, pogledaj tt overseer, ili ss raven 3. oba su jeftinija od haf-a, a po mom misljenju daleko prijatnija za oko. ja imam ravea 3, i ultra sam zadovoljan hladjenjem...