Šta je novo?

Ogroman problem sa KAV Pro!!!

• Začetnik teme Začetnik teme Papss
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Papss

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
16.01.2005
Poena
319
Jao, ne mogu da verujem!!!

Znaci, malopre update-ujem KAV Pro kao i milion puta do sada, i onda ga iskljucim, izbacim iz tray-a i kada sam hteo ponovo da ga ucitam on mi pokrece kao neku instalaciju odnosno trazi mi kav pro.msi fajl!?????????
I tako kada kliknem desnim dugmetom na BILO KOJU ikonicu na desktop-u.

Ja onda nadjem taj fajl, to je u stvari fajl instalacione verzije i on ga kao ucita i kao sve lepo i krasno i ja sav srecan i ucita se i prijavi mi da je anti virus baza CORRUPTED odnosno prijavljuje da je uopste nema!!!

Sta mu se desilo i postoji li neki nacin da ga povezem sa postojecom bazom koja postoji negde na kompjuteru ili moram da ponovo reinstaliram i skidam sve definicije (samo to NE!!!!!!!) !??? :wall: :wall: :wall:

I meni je javio isto(KAV Personal) :crash:
Ali upravo je krenuo update(oko 5Mb)
:smoke:
Mora da su opet nesto sj**ali. :smash:

Morao sam ponovo da ga instaliram!!! Jer, posle nije hteo ni da se ucita! Uzas!!!
A kada sam probao da update-ujem, on kao skine i kaze mi da je baza corrupted. I kaze da je NEMA. Evo, sada skidam sve ispocetka mada nije tako strasno kao sto sam mislio, 5MB, bas kao sto kazes mada i tih 5MB sa njihovog servera ide kao 15....

Jebote, znaci NISTA pipnuo nisam i sve ode u q...... strasno...

Ako nisi reinstalirao, verovatno ni tebi nece hteti da prepozna nove definicije, kao ni meni, ako ti se desila ista stvar...

Poslednja izmena:
Evo ista stvar mi se juce desila. Znaci iz cista mira baza je corrupted...bedak! Mada, posle dve godine koriscenja malo me je i smorio. Izbrisao sam ga i instalirao nod32 pa da vidimo jel valja cemu.

Papss je napisao(la):
Morao sam ponovo da ga instaliram!!! Jer, posle nije hteo ni da se ucita! Uzas!!!
A kada sam probao da update-ujem, on kao skine i kaze mi da je baza corrupted. I kaze da je NEMA. Evo, sada skidam sve ispocetka mada nije tako strasno kao sto sam mislio, 5MB, bas kao sto kazes mada i tih 5MB sa njihovog servera ide kao 15....

Jebote, znaci NISTA pipnuo nisam i sve ode u q...... strasno...

Ako nisi reinstalirao, verovatno ni tebi nece hteti da prepozna nove definicije, kao ni meni, ako ti se desila ista stvar...
Nema vishe ni kod njih za dzabe,barem nije bilo jedno vrijeme🙂Radi se koliko sam chitao o crnoj listi koju program posjeduje i gdje posle update-ja prepoznaje tvoj kljuc kao neregularan.Medjutim,to je lako rijeshiti u zadnje vrijeme jer je i za to lijek spravljen,meni radi perfektno i odma mi je nashao trojanca posle Nod-a koji je prikazivao da je sve ok.Mislim da je u tome problem,ako grijeshim...bilo je iz najbolje namjere🙂Pozdrav

Nazad
Vrh Dno