Šta je novo?

Ogranicenja za Limited User nalog - WinXP multiuser

Noriega

Slavan
Učlanjen(a)
16.05.2006
Poena
309
Kako da dozvolim pokretanje odredje aplikacije u korisnickom nalogu iz Limited User grupe u XPu?

Aplikacija je standardni NVidia Mixer za kontrolu zvucne karte, pri startu se normalno postavlja u tray, ali kada pokusam da je pokrenem prijavljuje gresku. Ista aplikacija sasvim normalno radi u administratorskom nalogu i radila je u User nalogu u ranijoj instalaciji XPa.

Slican problem sam imao i sa pristupom DVD rezacu i resio sam ga sa instalaciom NeroBurnRights, pa pretpostavljam da i za ovo postoji elegantno resenje?

Aplikacija je standardni NVidia Mixer za kontrolu zvucne karte, pri startu se normalno postavlja u tray, ali kada pokusam da je pokrenem prijavljuje gresku. Ista aplikacija sasvim normalno radi u administratorskom nalogu i radila je u User nalogu u ranijoj instalaciji XPa.

Jesi li siguran da si u prethodnoji instalaciji imao istu verziju audio drajvera i mixera? Sećam se da sam imao sličan problem, i da su noviji drajveri to sredili.

Iste verzije XPa, audio drivera, isti redosled instaliranja.... Jedan od onih Windowsolikih problema... Kad ne znas sta je, probas sve iz pocetka. Izgleda da cu morati tako.

Nazad
Vrh Dno