][V][ATRIX™ je napisao(la):Imas to da podesis u Control Panel => Modems => Properties => Maximum speed
Deafult vrednost je 115200 a ti vrati na sta zelis.....
Mada ne vidim razlog kastriranja iovako vec bednih protoka podataka kod nas...
Da ti nije problem sa centralom, ne moze da izdrzi na vecim brzinama, tj. odmah pukne veza ako si se nakacio preko ~40000?
![]()
Ove nema veze sa onim što je čovek tražio. Ova stavka reguliše brzinu komunikacije na relaciji modem-matična ploča.][V][ATRIX™ je napisao(la):Imas to da podesis u Control Panel => Modems => Properties => Maximum speed
Deafult vrednost je 115200 a ti vrati na sta zelis.....
BokyPP je napisao(la):Da li imate extra settings za ogranicavanje modema na 33600bps i 40000bps.
Modem mi je rockwell 56k.
swiper je napisao(la):to ti nije problem do brzine modema vec do Init stringa ... stavi u Extra Settings ovako pa probaj :
at+ms=v34,1,75,33600,75,56000 FX
Spirit je napisao(la):FX I ja imam isti problem, otkako sam pre par dana instalirao win XP... nikako nece da se konektuje, instalirao sam i milenium na drugu particiju samo da bih isao na net... verovatno sam prevideo neka podesavanja, mada je sad i sa mileniumom gore nego pre XP-a
Ako uspes da resis problem, obavezno javi...
vlasta je napisao(la):Ove nema veze sa onim što je čovek tražio. Ova stavka reguliše brzinu komunikacije na relaciji modem-matična ploča.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari