Šta je novo?

Oglasi - nova pravila

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

kaiser

Čuven
Učlanjen(a)
26.12.2001
Poena
630
Imam primedbe u vezi novih pravila na "Malim oglasima".
Odnose se na stavku:
-Transakcija je relacija između prodavca i kupca; Benchmark ne odgovara ukoliko je oprema neispravna, ne odgovara opisu u oglasu, ako se prodavac/kupac ne javlja i slično.
Ovim se direktno podrzavaju svi oni kojima je na umu neka prevara, ili u vezi ispravnosti ili opisa, svejedno. Nesto je manje je zlo ako se kupac/prodavac ne javi, bar je lova/roba na gomili, mada je i ovo u najmanju ruku neposteno.
Predlazem ozbiljnu diskusiju po ovom pitanju, jer ako se ne nadje "srednje resenje" i ako ovo glatko prodje otvara se siroko polje za raznorazne prevarante. Ne moze se potpuno odustati od odgovornosti. Imao sam vec slucaj(opis robe) i znam kako to izgleda.

Zar to nije i ranije bilo u pravilima.

Meni nije jasno sta ocekujete da BENCH uradi po tom pitanju?
Da daje garanciju za robu koju je prodalo trece lice...

Već x puta je bila priča o tome. To mora da stoji tako da bi se benchmark obezbedio od eventualne tužbe koju bi podneo oštećeni kupac/prodavac.

Ponekad mi se čini da su neki ljudi na Benchu samo zbog malih oglasa. Konstantno se otvaraju nove teme
gdje se neki žale na pravila oglasa. Predlažem da se takve teme u startu brišu. Pravila su takva kakva su,
kome se ne svidjaju neka se oglašava na nekom drugom mjestu. Ima na ovom forumu i nekih drugih stvari osim oglasa.
Idite otvorite radnju pa kupujte i prodajte koliko hoćete.

1) To pravilo nije novo i stoji ko zna od kad u pravilima.
2) Benchmark sigurno nece odgovarati za transakcije izmedju clanova.
Ako ima nekih nejasnoca oko pravila obratite se nekom moderatoru na pm.

Locked.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno