hawk je napisao(la):Druze meni radi kao sat!
A evo kako:Skinuo sam patch(mada ja imam apgrejdove do 1.46)koji se
nalazi na sajtu www.gamecopyworld.com pod sekcijom Operation Flashpoint,koji se zove BAD SERIAL fix za verziju 1.20 oli 1.30...
Mislim da to nije bitno,probaj mali je fajl.
I stavio sam serial:b7vj-08wx2-fsd37-6x98c-2dv19
Reci da li si uspeo!
Good luck!
Skaki je napisao(la):Problem je osnovnom cd-u, u njemu treba uneti tacan cd key iako ga on nece proveravati, proverava ga resistance. Znaci moras reinstalirati osnovni OF i uneti: 1VJX ZXS9M 6E7TK 7RJTD 189NF
Mislim da bi trebalo da radi.
E sad ja imam problem u igranju. Na pocetku kad treba da pobegnem iz grada, kako god pobegnem na kraju misije izbaci me u win. Svasta sam probao ali nisam pogodio u cemu je problem.
Skaki je napisao(la):Problem je osnovnom cd-u, u njemu treba uneti tacan cd key iako ga on nece proveravati, proverava ga resistance. Znaci moras reinstalirati osnovni OF i uneti: 1VJX ZXS9M 6E7TK 7RJTD 189NF
Mislim da bi trebalo da radi.
E sad ja imam problem u igranju. Na pocetku kad treba da pobegnem iz grada, kako god pobegnem na kraju misije izbaci me u win. Svasta sam probao ali nisam pogodio u cemu je problem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari