Nisi ni pogledao pod kojim uslovima je tih nazovi:
"28", kazem da samo zelis biti u pravu! Ponavljam: nisi pogledao uslov testiranja, high to very high mod u krizi i sam znas da isti nije ubacen, te da nema bot-ova koliki bi rez bio!
U pravu si nema potrebe-razloga sa tobom raspravljati

imas kriptonski vid i jednostavno zelis da si iznad, ja jesam ispod i ne smeta mi

Tako si spekulisao i za grejanje C2D-a, gde ti je svevisnji sempron sada
LN

:wave:
Naravno da sam pogledao i video da je high-very high, kako drugacije igrati ? na high ? (aka gamer u warhead) Pa to smo valjda prevazisli sa 8xxx serijom nvidije i 38xx serijom atija, zasto bi me interesovalo igranje na high ?
Nemam ja kriptonski pogled vec za 400e ocu da igram sa svime na
MAX a kolko vidim ni jedna karta danas to ne moze u 1920 u krizi,a da igranje bude udobno. End of story. Ako ne moze na 1920 spusticu rezu ili cu igrati kad izadje 5870. Takav sam, to je moj stav, ne namecem se iznad bilo koga niti me to interesuje. Ne znam zasto si ti to tako shvatio :/
Moze da se igra u 2560 i sa 8800gts 320, nije problem, stavis sve na low...:wall:
Pa majku mu kad pricamo o zverima od kartica valjda se podrazumeva da mislis na sve MAX u rezoluciji o kojoj pricas ?!
Ispadne da ti mislis da moze da se igra na high, ja mislim da ti pricas o igranju na very high i eto nesporazuma. :wave:
Jel ja spekulisem da ne mozes bez seckanja igrati crysis sa very high detaljima na rezama 1920 i navise sa 4870X2 ? Jel spekulisem ili je to ocigledno ? Jel sam rekao mozda da je 4870X2 slaba karta ? Nisam.
To sto je tebi 28 avg fps ok, to je tvoja stvar i drago mi je zbog tebe, (jeftinije je) Meni to nije ni priblizno ok i tu se razlikujemo. :smoke:
Jel sme da mi 28fps bude malo ? (ne vezano za kartu) Ili moram da kazem da je to super ? :smash:
Ono oko c2d i semprona nema veze sa zivotom. poredis tvoju c2d ES platformu od 500e (ploca + cpu) sa mojim svemocnim tada sempronom od 135e sa sve plocom. U toj klasi, za te pare (cak i za 50e vise) taj sempi je bio ludilo.
Sto se temperature tog ES-a tice...treba li komentarisati ~80C ? :trust:
:wave: