Šta je novo?

!!!!!!!!!! Official Nfs6 Demo Released !!!!!!!!!!!!

teofilovic je napisao(la):
Koliki je demo kako ne bi sad trazio po sajtovima???
92.4 MB (96889624 bytes)

Necete valjda da skidate to *ranje ? 🙂

driver je napisao(la):
Necete valjda da skidate to *ranje ? 🙂
Suludo kad ce uskoro da dodje finalna verzija , jeftinije nego download 🙂

Bogami ja nisam izdrzao... jedno dva sata skidao, i bogami isplatilo se! Zestoka igra, ali isto tako - jos zesca arkada 🙁 🙁 🙁

byMaX je napisao(la):
Bogami ja nisam izdrzao... jedno dva sata skidao, i bogami isplatilo se! Zestoka igra, ali isto tako - jos zesca arkada 🙁 🙁 🙁
e max kakva je igra?jel ima osechaj brzine...?
kakva je grafika,jel se razilkuje od petice? i da... kolko je zahtevno 😉?

Nije preterano zahtevno... Kod mene ide u 1600 x 1200 bez ikakve frke ili u 1280, sa 16x anisotropicom... Dakle, manje je zahtevna od jednog UT-a! (2003). E sada, okolina ima bogate teksture ali ne prevelik broj poligona koji su uglavnom potroseni na kola, sto je pametno jer u kola stalno gledas, a okolina "leti" pored tebe... Kolica su perfektno i detaljno modelirana, najbolja koja se na PC-ju mogu videti *definitivno je PS2 i Xbox dostignut u ovom segmentu*. Ne svidja mi se sto je arkadna, cak i vise nego petica, ali je moguce da ce u finalnoj moci da se podesi da bude realnija - znate ono arcade i simulation... Ovako je isuvise jednostavno upravljati, gotovo nigde nisam kocio rucnom!! To je jedina mana za sada... grafika je za peticu, mada je moglo i za nijansu bolje *mene nikad grafika ne odusevi zato... ne uzimajte ovo zdravo za gotovo*...

BTW, sve ostalo je ok, a treba videti ostala kola i staze, kao i cop mode, koji jos nisam probao *mada postoji fora da se tako vozi i u demou*. Oko 25 stize final, pa ce da se igra!!!

Pozdrav

e a koj komp imas?
kako che da shljaka na XP1800,512ddr,gf4ti4200... ?

E ljudi, NFS je zabava za jedno popodne. Satro Hot Persuit, pa bre GTA 3 ima isto i to 10k puta bolje uradjeno. Colin 3 i Rally Masters 2 (ako ikad izadje, daj boze) i TOCA Pro Race Driver ce biti zakon...

omnik je napisao(la):
E ljudi, NFS je zabava za jedno popodne. Satro Hot Persuit, pa bre GTA 3 ima isto i to 10k puta bolje uradjeno. Colin 3 i Rally Masters 2 (ako ikad izadje, daj boze) i TOCA Pro Race Driver ce biti zakon...
hmm... da... ali.....😉
cmr3 rm2 i TPRD ne nude ono sto nudi jedan nfs a to su kola tipa l.diablo,ferarri,mercedes clk..... a i meni je zabavniji nfs... (meni!!!)
pozcheers 😉

RamOne je napisao(la):
Suludo kad ce uskoro da dodje finalna verzija , jeftinije nego download 🙂

Ja sam mislio na igru kao igru, a ne zbog toga shto ce full da izadje 😀
Na shotovima automobili izgledaju kao u NFS3, a to je neoprostivo 😀

byMaX je napisao(la):
Ne svidja mi se sto je arkadna, cak i vise nego petica, ali je moguce da ce u finalnoj moci da se podesi da bude realnija - znate ono arcade i simulation...

Pa zar je NFS5 arkadna? Od svih nastavaka ima ubedljivo najkompleksniju i najrealniju fiziku i ponasanje vozila. Mozda to i dalje nije savrseno realno, ali je miljama daleko ispred ostalih NFS, CMR2 i drugih. Jedino nisam igrao GP Legends. Sa nabudzenim 911 Turbo iz 2000 godine sa svim ukljucenim sistemima mozda i moze da se nazove arkada, ali probaj 911 iz `68, ili neki drugi matoriji, pa kazi daje arkada i da je lako voziti.

Nazad
Vrh Dno