Šta je novo?

Office XP Professional with Frontpage problem?!

• Začetnik teme Začetnik teme popa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

popa

Čuven
Učlanjen(a)
20.11.2003
Poena
619
posle instalacije ovog office-a program mi svaki dan kada zelim da koristim neku od aplikacija iz ovog paketa trazi instalacioni disk radi neke instalacije ko li ga vec zna?
Disk imam ali me ovo uzasno zamara pa me zanima da li neko zna kako da se resim ove napasti?
Unapred Hvala!!!

Pa reinstaliraj office, mozda si iskljucio neku kljucnu stvar, pa sad trazi disk za osnovne funkcije...

Poz.

nije to u pitanju vec izgleda neka zastita koje ne znam kako da se otarasim.Posto trazi cd,on pokrene instalaciju ponovo i to radi svaki dan skoro-meni lici na identifikaciju koja nema veze s mozgom, inace ona kratko traje...ali ponavlja je cesto...

pokreni iz add&remove programs dijaloga office setup, pa vidi da li je za neku komponentu stavljeno "run from cd"..

To se i meni dešavalo, pa kad sam odradio "repair installation" onda je sve proferceralo kako treba...

Preduzeo sam sve korake koje ste mi predlozili ... i nista...
Kad strartujem neku od Office aplikacija pojavljuje se Windows Instaler i posle nekoliko trenutaka trazi CD.Muka mi je vise od ove idiotske napasti!
Pomagajte!!!

Moja preporuka je da uradis ponovnu instalaciju, pa onda kazes da insatlira ceo paket, a ne da biras sat da instalira. Tako ces biti siguran da si sve insatlirao...Poz

Nazad
Vrh Dno