Šta je novo?

Office 2010

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Neno

Čuven
Učlanjen(a)
01.11.2002
Poena
619
Zanima me sljedece: da li postoji neki patch za Office 2010, tocnije za Word 2010, koji daje izgled sucelja kao sto je bio u Office-u 2007, tj. Word-u 2007? Buduci da je izgled Office-a 2010 malo izmijenjen u odnosu na 2007.

Hvala unaprijed.

Pa navikni se...razlike su minimalne i ne toliko drsticne da neces moci da naucis sve za 2 dana...a kao sto vidis 2010 nije jos ni zvanicno izasao tako da je mogucnost za pec istao kao da trazis postenog u skupstini 🙂

A da malo pogledas po opcijama u wordu 2010 i kako i kojom bojom ce ti prikazivati ribbon ?

A da malo pogledas po opcijama u wordu 2010 i kako i kojom bojom ce ti prikazivati ribbon ?

To sam probao i stavio plavu boju, medjutim to je sve sto mogu promijeniti. 2007-mica je imala malo drugaciji interface, koji me vise svidio.

Al hvala svejedno, poz.

Pa zar se još nije pojavila zvanična verzija 2010-ke??? Kao da sam negde pročitao da jeste..

Pa koristi i dalje verziju 2007, nema potrebe da instaliras 2010 kad ne donosi nista revolucionarno. Ja jos uvek koristim najvise 2003, i ekstra sam zadovoljan.

Nazad
Vrh Dno