Šta je novo?

Office 2010 problem

Srle22

Slavan
Učlanjen(a)
24.11.2012
Poena
225
Imam instaliran Win 7 professional 64bit I Office 2010 (nelegalan) vec tri godine na racunaru I do sada je sve radilo bez greske. Od pre neki dan svi programi Offica nakon 5-10 minuta rada se blokiraju I na gornjem delu ekrana se pojavi komentar "not responding". Tada je jedino resenje restaartovanje programa, pri cemu se dotadasnji rad ne moze snimiti, pa moram sve iz pocetka. Trazio sam po netu I nasao neke savete za prevazilazenje slicnih problema no, sta god sam probao nije dalo rezultat. Na kraju sam nabavio instalacionu verziju Office 2010 sa namerom da ga ponovo instaliram. Medjutim, stari Office 2010 ne mogu da deinstaliram. Kada iz Control panela pokusam, process deinstaliranje se pokrene a onda u nekoj fazi stane I vise se nista ne dogadja. Cak ne izbacuje ni bilo kakav komentar. Probao sam I da preko vec postojece verzije instaliram novi Office, medjutim instalacija se pokrene I isto tako zaustavi bez ikakvog komentara. Nod antivirus ne registruje prisustvo virusa.
Da li je neko imao slican problem I da li ima ideju kako da ovo resim. Ili cu morati da reinstaliram ceo Win? Unapred hvala za svaki koristan savet

Za deinstalaciju probaj ovu VB skriptu.

Prilozi

• UninstallOffice2010.rar
    32.1 KB · Pregleda: 29
Problem resen. Iz prve je sve deinstalirao. Hvala.

Nazad
Vrh Dno