Šta je novo?

Office 2003 na srpskom ?

• Začetnik teme Začetnik teme grozda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

grozda

Čuven
Učlanjen(a)
18.12.2001
Poena
620
Je li neko intalirao i probao ovu verziju ofice-a?
Kakva su iskustva?

ja sam probao cirilicni interface pack
zanimljivo izgleda 🙂

Meni se tako nešto ne sviđa, nikada ne bih koristio software na srpskom

sivan je napisao(la):
Meni se tako nešto ne sviđa, nikada ne bih koristio software na srpskom
a zasto ne bi koristio softver na tvom maternjem jeziku?
uostalom, i nemci i italijani i francuzi i gomila ostalih imaju windiws&office ne njihovom jeziku pa se ne zale
a takav softver i nije namenjen "strucnjacima" nego ljudima kojima je lakse da vide i razumeju "otvori" nego "open". npr. ljudi koji tek pocinju da se zanimaju za kompjutere, ljudima kojima bas i ne ide engleski, ljudima kojima bas i ne ide s racunarima...

Filo je napisao(la):
ja sam probao cirilicni interface pack
zanimljivo izgleda 🙂

Ima li negde to negde da se svuce ili ide uz kopiju Office-a?
Voleo bih caletu da stavim srpski, ne mogu vise da mu vise objasnjavam sta je sta po milion puta :wall:

ima na ms sajtu
ali na onom delu za MSDN pretplatnike 🙂

Na nekom sajmu cujem da su delili CD-je original ... sa kljucem koji vazi 30 dana. Mozda je neko posecivao skoro sajmove ili informaticke seminare pa ima 🙂`

Mene zanima da li mogu koristiti prednosti nases spell cheka, provere gramatikem, hifenacije i tako to , a da mi interfejs programa ipak bude na engleskom???

Bila je vec tema o ovome. Da ne davim (to ce moderatori 🙂) - search je majka.

Poslednja izmena od urednika:
milos1985 je napisao(la):
Mene zanima da li mogu koristiti prednosti nases spell cheka, provere gramatikem, hifenacije i tako to , a da mi interfejs programa ipak bude na engleskom???
Još od Office-a 97 (osim gramatike). Postoje barem tri različita programa koji to omogućavaju.

Pa sto mi skloni link iz post-a? Nije to valjda piraterija (nisam ni gledao, ali cini mi se da je kucna izrada...)?

A pored sale sam stavio 🙂 da se zna...

Nazad
Vrh Dno